Ágnes
-13 °C
0 °C

Letartóztatási parancs Michael Jackson ellen

MTI
2003.11.19. 22:14
Pedofíliával vádolják a kaliforniai hatóságok Michael Jackson amerikai popsztárt, aki ellen letartóztatási parancsot adtak ki - jelentették be szerdán az amerikai igazságszolgáltatás képviselői.

Jim Anderson, Santa Barbara megye seriffje sajtóértekezletén elmondta: Jacksont kiskorú személy többrendbeli szexuális molesztálásával vádolják. Az énekest felszólították, hogy szolgáltassa be útlevelét, engedelmeskedjen a hatóságok utasításainak. Az óvadék összegét 3 millió dollárban határozzák meg, amelynek befizetése lehetővé teszi, hogy Jackson szabadlábon védekezzen.

Thomas W. Sneddon körzeti ügyész nem kívánt részleteket nyilvánosságra hozni a Jackson ellen felhozott vádakról, mindössze annyit árult el, hogy a bűncselekménynek egyetlen áldozata van, aki együttműködik a hatóságokkal.

A letartóztatási parancsot Kalifornia állam azon törvényének megsértése miatt adták ki, amely tiltja a szeméremsértő és buja viselkedést 14 év alatti személyekkel. Jacksont így 3 évtől 8 évig terjedő börtönbüntetésre is ítélheti a bíróság, ha bűnösnek találja az elleni felhozott vádpontokban.

A rendőrség jelezte, hogy egyelőre nincs tudomása az énekes hollétéről. Több amerikai tévécsatorna mindazonáltal azt jelentette, hogy Jackson Las Vegasban van, ahol videóklippet forgat.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!