Összeszedték 2009 legjobb pornóparódiáit

2009.12.18. 10:05 Módosítva: 2009.12.18. 13:14
Már befejezett tévésorozatok pornóverziói is felkerültek az idei év legjobb pornóparódiáit összegyűjtő listára, de van Pulp Fiction orális betoldásokkal és Sarah Palin a kampány szünetében. A Nerve magazin összeállítása.

Az amerikai Nerve magazin összeszedte az év legjobb pornóparódiáit, azokat a filmeket, amelyek úgy indulnák, mint egy jól ismert mozifilm vagy tévésorozat, de aztán irgalmatlan dugás lesz a vége. Az elferdített címekkel és hülye jelmezekkel operáló műfaj legjobbjait akár délutáni gyerekzsúrokon is levetíthető előzetesek segítségével mutatja be a magazin, ami sokat ront a művek élvezeti értékén, de ezzel fordított arányban növeli a hülyeségfaktort.

A listáról és a pornóparódia idei gazdag terméséről mindent elmond, hogy a Sarah Palin-imitátor kissé ráncos szilikonmelleivel támadó pornófilm csak a tizedik helyre tudott felkapaszkodni. A Republikánus Párt alelnökjelöltjéről szóló felnőttfilm a milf kategóriára hevesen kattintgató, amúgy már visszafogott nemi életet élő republikánus középkorúakat tekinti célcsoportnak, de a heves nosztalgia számos más formában, pozitúrában és fétisben is testet öltött idén.

A nyolcadik lett például a tizenkét éve befejezett Rém rendes család paródiája, amely talán az egyetlen olyan legálisan kapható pornófilm, aminek címében az szerepel, hogy „with Children”, utalva a sorozat eredeti címére, hogy azt mondja, „Married with Children”.

De már a nosztalgia kategóriába tartozik a lista ötödik helyén álló Pulp Friction is, ami ugyebár a Ponyvaregény cselekményét akasztja meg minduntalan egy dupla anállal, címét pedig vaginális behatolássá torzítja. A második helyet kiérdemlő Cosby-paródia is ezeket a régi szép emlékeket egészíti ki kőkemény pornóval, meg idétlen frizurákkal.

A legmélyebb visszarévédést mégis a CBS-en 1951 és 1960 között I love Lucy című sorozat nyújtja, a harmadik helyre befutott pornót fekete-fehérben forgatták, és a címben szereplő Lucyt mindenki szereti mindenhol, minden testnyílásán keresztül.

A lista egyetlen meglepő választása a hetedik helyezett Not Another Porn Movie, ami a hasonló című moziparódiát parodizálja, vagy inkább a sorozat ötletén felbuzdulva a pornót röhögi ki. A filmben az összes pornós klisé feltűnik, tévészerelő, pizzás fiú, kiéhezett ápolónő, csak mégis minden máshogy történik. Persze azért csak dugás lesz a vége.

A Nerve szerint az idei év legjobb pornóparódiája a Punk'd című MTV-s kandikamerashow felnőttverziója lett. A Spunk'd (Elfenekelve) című műsorban többek közt egy Paris Hiltonra feltűnően hasonlító nőt dugnak meg úgy, hogy ő azt jó ideig észre sem veszi.

A teljes listát megnézheti itt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport