Elindult a magyar MSN

2011.10.04. 17:16 Módosítva: 2011.10.04. 17:25
A Ringier a Microsofttal együttműködve üzemelteti az oldalt, amin a Blikk, a Népszabadság és a Nemzeti Sport cikkeit, videóit gyűjtik össze.

Iparági pletykák már régóta kering, és a napokban már az indulás időpontját is megírták, végül kedden délután elindult a magyar MSN.

Az MSN Mai Nap címen elérhető portál impresszuma szerint a Ringier tulajdona, főszerkesztője Erdélyi Péter, hirdetéseinek értékesítését pedig az Adaptive Media végzi. Ahogy Kreatív Online már korábban megírta, a Ringier Magyarországhoz került a Microsoft Advertising online portfólió, ezen belül a Windows Live Messenger magyarországi hirdetésértékesítésének joga. Ezzel egyidejűleg a Ringier és az Adaptive Media stratégiai együttműködési megállapodást kötött, ami a jövőben várhatóan további Ringier portfólió elemekre is kiterjed majd.

A portál jelenleg a Blikk.hu, a Nemzeti Sport, a Nol.hu és a Ringier egyéb online termékeinek cikkeit, videóit gyűjti össze, de van saját szerkesztősége is.

A portál elindítása ellenére Parádi Judit, a Ringier kommunikációs vezetője nem cáfolt, és nem erősített meg semmit a Kreatív kérdésére. Elmondta, hogy október 11-én, az Internet Hungary-n, 17:50-kor az A teremben Laurent Delaporte és Mihók Attila előadásán derül majd ki minden.