Állami médiacég vezetője lehet Pálffy István

2014.02.12. 08:48

Biztosan nem lesz majd képviselő a következő ciklusban, erősítette meg a Borsnak Pálffy István, KDNP-s politikus, azt azonban nem mondta el, hogy mihez fog majd kezdeni. Nem szerepel a Fidesz-KDNP listáján, ami sokak szerint meglepetés, Pálffy azonban a lapnak azt nyilatkozta, nem kell félni, nem fog eltávolodni a politikától, sőt a kampányból is kiveszi a részét, utána pedig, ahogyan ő fogalmazott "központi feladatot vállal majd".

Hogy pontosan mi ez a központi feladat arra nem tért ki, de azt elmondta, hogy műsorvezetőként már nem kíván dolgozni. A Bors információi szerint Pálffy egy állami médiacég vezetője lehet majd májustól.

Pálfy István legutóbb tavaly novemberben hívta föl magára a közvélemény figyelmét, amikor egy videofelvétel tanúsága szerint, a felszólaló Józsa István beszéde közben egyszerűen felállt és kivonult a teremből. Távozása után a teremben maradt képviselők szinte egyszerre mutatták félreérthetetlen kézjelekkel az ülés levezető elnöknek, hogy szerintük képviselőtársuk be van rúgva.

Pálffy szerepléséről Novák Előd jobbikos képviselő is beszámolt a Facebookon, szerinte, Pálffy István bűzlött az alkoholtól a Parlamentben.Pálffy később a Hír24-nek tagadta, hogy ivott volna. A képviselő leszögezte: ha valaki azt állítja, hogy ittas volt, akkor azt rágalmazás és becsületsértés miatt feljelenti.