Jakupcseket is kirúgták a közmédiától

2015.12.21. 18:21

Napokban közlik összesen százharminc emberrel (köztük ismert rádiósok, televíziós műsorvezetők, jó nevű rendezők és sok műszaki ember), hogy január elsejétől már nem számítanak a munkájukra, írja az mno.hu.

Hétfő délben közölték például a közmédia egyik arcának számító Jakupcsek Gabriellával (aki a Duna Televízión futó jelenlegi műsorok közül a nézettnek számító Ridikül műsorvezetője, valamint a Magyarország, szeretlek! című hétvégi show egyik csapatkapitánya), hogy kirúgják a belsős munkatársi állományból.

Jakupcsek Gabriellát telefonon érték utol, aki az MNO kérdésére elmondta: van a kezében egy csoportos leépítésről szóló papír, amellyel kapcsolatban jelen helyzetben nem kíván bővebben nyilatkozni.

A helyzet érdekessége, hogy Jakupcsek belsősként dolgozik a külső produkcióban készülő műsorban (tehát ezért nem kap külön fizetést), és kérdéses, hogy a szakítás után maradhat-e az említett műsor arca.

Most lett volna az 500. adása a Ridikülnek, amit pedig a hangomon hall, az a mélységes bánat, szomorúság és értetlenség

fogalmazott a Blikknek Jakupcsek, hogy közben a sírás környékezte. 

Közölte: derült égből villámcsapásként érte a hír, mivel a legnézettebb műsorok egyike volt a Ridikül. Külön sérelmezte, hogy ezt kapja karácsonyra az MTVA-tól, és hozzátette, nem tudja, hogy magyarázza meg majd ezt a gyerekeinek.