Aguilera perrel fenyegeti a szexvideó terjesztőit

2002.01.10. 21:25
Christina Aguilera jogi lépéseket helyezett kilátásba mindenki ellen, aki terjeszti azt az online elérhető szexvideofelvételt, amely állítólag őt ábrázolja. Az amerikai énekesnő saját weboldalán tette közzé fenyegetését.
Christina Aguilera
A felvétel a hivatalos közlemény szerint nem Christinát ábrázolja; a képeken ábrázolt szőke nő amúgy is csak hátulról látható. A videót e-mailben, valamint egyes pornósite-okon terjesztik; Aguilera menedzsmentje azt ígéri, hogy a terjesztők ellen is fel fognak lépni. Az interenet természete miatt azonban nem valószínű, hogy ezen a téren kézzelfogható sikert érhetnének el.

Az énekesnő stábja sajnálkozását fejezte ki amiatt, hogy "egyesek ilyen rágalmazásra vetemednek, és nem veszik figyelembe Christina érzéseit és jó hírét."

Újabb Grammy-díjak a láthatáron

Christina Aguilera 1999-ben lett világhírű, Genie in a Bottle című száma sokáig vezette az emerikai slágerlistákat. 2000 februárjában a legjobb új énekesnek járó Grammyt nyerte el. Idén két nevezést kapott, mégpedig ugyanabban a kategóriában. Aguilera a legjobb popduett díjának várományosa, amit a Ricky Martinnal együtt énekelt 'Nobody Wants to Be Lonely' című számért nyerhet el.