Ágnes
-13 °C
0 °C

Aguilera perrel fenyegeti a szexvideó terjesztőit

2002.01.10. 21:25
Christina Aguilera jogi lépéseket helyezett kilátásba mindenki ellen, aki terjeszti azt az online elérhető szexvideofelvételt, amely állítólag őt ábrázolja. Az amerikai énekesnő saját weboldalán tette közzé fenyegetését.
Christina Aguilera
A felvétel a hivatalos közlemény szerint nem Christinát ábrázolja; a képeken ábrázolt szőke nő amúgy is csak hátulról látható. A videót e-mailben, valamint egyes pornósite-okon terjesztik; Aguilera menedzsmentje azt ígéri, hogy a terjesztők ellen is fel fognak lépni. Az interenet természete miatt azonban nem valószínű, hogy ezen a téren kézzelfogható sikert érhetnének el.

Az énekesnő stábja sajnálkozását fejezte ki amiatt, hogy "egyesek ilyen rágalmazásra vetemednek, és nem veszik figyelembe Christina érzéseit és jó hírét."

Újabb Grammy-díjak a láthatáron

Christina Aguilera 1999-ben lett világhírű, Genie in a Bottle című száma sokáig vezette az emerikai slágerlistákat. 2000 februárjában a legjobb új énekesnek járó Grammyt nyerte el. Idén két nevezést kapott, mégpedig ugyanabban a kategóriában. Aguilera a legjobb popduett díjának várományosa, amit a Ricky Martinnal együtt énekelt 'Nobody Wants to Be Lonely' című számért nyerhet el.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!