Megbukott a Buzera

2006.02.25. 13:09
A Megasztár újrakezdésére hivatkozva már csak három hétig lesz látható az ellen-Heti hetes. A csekély nézőszámot hozó Buzera azonban nem végleg szűnik meg, csak egy időre.

A Népszabadság információi szerint megszűnik a TV2-n a nemi szerveket ábrázoló reklámplakátok miatt botrányosan induló, de Torgyán József és Verebes István szerepeltetése ellenére is szerény sikerű Buzera.

Árpának nem megy a Tv2-n?

A Heti hetesre válaszul indult műsor annak ellenére kudarcot vallott, hogy a show producere az az Árpa Attila volt, aki az RTL Klub kreatív igazgatójaként sikerre vezette a Való Világot, a Kész átverést vagy éppen a Heti hetest is.

A Torgyán Józsefet és Kelemen Anna playmate-et egy asztalhoz ültető show első adását egyébként még 1 143 338-an látták, ami akkor 32,2 százalékos közönségarányt jelentett, és a 18-49 év közötti korosztályban is az éppen tévét nézők 25,5 százaléka választotta a Buzera premierjét.

Nem örökre

November-decemberben azonban a műsor közönségaránya 20 százalék alá csökkent, és ugyan az utóbbi hetekben, főleg a késő kezdés miatt, az adás újból az éppen tévé előtt ücsörgők 25-26 százalékát vonzotta, a 800 ezernél is kevesebb néző nem volt elég a folytatáshoz.

"A Buzera nem szűnik meg, csak március közepétől szüneteltetjük" - mondta el Lóránt Gergely, a Tv2 marketing- és pr-vezetője az Indexnek szombaton. A csatorna döntését azzal indokolta, hogy az adó műsorstruktúrája túl zsúfolt lett a Megasztár újrakezdése miatt. A Buzera éppen ezért már csak három hétig marad adásban.