Piroska
-12 °C
-2 °C

Megbukott a Buzera

2006.02.25. 13:09
A Megasztár újrakezdésére hivatkozva már csak három hétig lesz látható az ellen-Heti hetes. A csekély nézőszámot hozó Buzera azonban nem végleg szűnik meg, csak egy időre.

A Népszabadság információi szerint megszűnik a TV2-n a nemi szerveket ábrázoló reklámplakátok miatt botrányosan induló, de Torgyán József és Verebes István szerepeltetése ellenére is szerény sikerű Buzera.

Árpának nem megy a Tv2-n?

A Heti hetesre válaszul indult műsor annak ellenére kudarcot vallott, hogy a show producere az az Árpa Attila volt, aki az RTL Klub kreatív igazgatójaként sikerre vezette a Való Világot, a Kész átverést vagy éppen a Heti hetest is.

A Torgyán Józsefet és Kelemen Anna playmate-et egy asztalhoz ültető show első adását egyébként még 1 143 338-an látták, ami akkor 32,2 százalékos közönségarányt jelentett, és a 18-49 év közötti korosztályban is az éppen tévét nézők 25,5 százaléka választotta a Buzera premierjét.

Nem örökre

November-decemberben azonban a műsor közönségaránya 20 százalék alá csökkent, és ugyan az utóbbi hetekben, főleg a késő kezdés miatt, az adás újból az éppen tévé előtt ücsörgők 25-26 százalékát vonzotta, a 800 ezernél is kevesebb néző nem volt elég a folytatáshoz.

"A Buzera nem szűnik meg, csak március közepétől szüneteltetjük" - mondta el Lóránt Gergely, a Tv2 marketing- és pr-vezetője az Indexnek szombaton. A csatorna döntését azzal indokolta, hogy az adó műsorstruktúrája túl zsúfolt lett a Megasztár újrakezdése miatt. A Buzera éppen ezért már csak három hétig marad adásban.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!