Elrontotta Győzike műsorát az RTL Klub

2005.12.21. 10:46
Győzike örjöng, mert a nézők kétszer láthatták Bea asszonnyal való újraházasodását a szezon utolsó adásában, mert technikai hiba történt az új székház komputeres rendszerében. A showman és az RTL vezetői a csatorna karácsonyi ünnepségén értesültek a bakiról.

A Romantic frontembere a felelősök számonkérését követeli, amiért hétfői műsora ugyanazokkal a képsorokkal indult, mint amiket egy hete már leadtak - írja a Blikk.

Sajnálják

Győzike a bulvárlapnak elmondta, éppen az RTL Klub karácsonyi partiján volt, amikor Evelyn lánya felhívta, hogy "Papa, baj van!". Mint mondta, ezt követően nemcsak neki, hanem az RTL vezetőinek is folyamatosan érkeztek a bakiról szóló sms-ek.

Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója úgy nyilatkozott, hogy Dirk Girkens vezérigazgató éppen Győzikének és a show stábjának mondott köszönetet, amikor az énekes odarohant hozzá. A munkatársak azonnal intézkedtek, a technikai hiba az új székház komputeres rendszerében történt. Kolosi sajnálatát fejezte ki az eset miatt. A show után következő műsorok kezdési ideje csúszott, de a reklámblokkokat nem kellett megrövidíteni.

"Felmondtunk"

Győzike az Indexnek azt mondta, "nagyon szomorú vagyok, hogy éppen a búcsúadásomat rontották el. Amikor én rontottam el valamit, akkor megkaptam a magamét, remélem, most is megtalálják a felelősöket". Arra a kérdésünkre, hogy ez azt jelenti-e, hogy tényleg befejezi a műsorát, az énekes azt mondta, "egy hónapja felmondtunk, azóta nem történt változás".

Mégsem biztos, hogy el kell siratni a műsort, mert Győzike már nem egyszer állította, hogy befejezi, de eddig mindig sikerült megállapodnia a csatornával. Fazekas László sajtófőnök az Indexnek korábban úgy nyilatkozott, hogy most is megegyeznek a folytatásról.