Abbahagyja Győzike?

2005.11.30. 12:30
A holnap esti Fábry showban Győzike felmond, mert apja már unja a felfordulást, de az RTL Klub szerint úgyis megegyeznek végül.

A Blikk információi szerint Győzike a csütörtökön este sugárzott Fábry showban bejelentette, hogy nem hosszabbítja meg a szerződését az RTL Klubnál, így januártól lekerül a műsorról Magyarország egyik legnépszerűbb műsora, a Győzike show. Ebben az évben még biztosan három adással jelentkezik a Romantic frontemberének valóságshow-ja, de lehet, hogy december 26-án is jelentkezik még egy ünnepi kiadás, de erről még nem született végső döntés az RTL Klubnál.

Apja parancsára?

Győzike az Indexnek úgy nyilatkozott, hogy ráment az ő és a családja élete a Győzike show-ra, ezért valóban nem szeretné folytatni a műsort. Mint mondta, az igazság az, hogy lejárt a szerződése az RTL Klubbal, és a tárgyalásokat még nem kezdték el a csatornával. "Szeretnék pihenni, ez biztos, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz" - közölte a Romantic együttes frontembere, aki hozzátette azt is, hogy több csatorna is megkereste őt a műsorával kapcsolatban.

Győzike a Színes Bulvár Lapnak még úgy nyilatkozott, hogy az apja parancsolt rá, hogy fejezze be a műsort, mert tönkreteszi őket. Mint a lapnak elmondta, náluk az apja a főnök és a családi béke mindennél fontosabb, úgyhogy nem csinálja tovább. A showman ezzel kapcsolatban azt ajánlotta nekünk, hogy keressük meg az édesapját. Id. Gáspár Győző az Indexnek csak annyit mondott, hogy "örülünk neki, hogy vége lesz, mert hát tudják milyen a magyar ember, ha 500 milliót adományozok, arról senki nem tud, ha elítélnek, azzal tele van az újság. Örülök, hogy abba hagyja, foglalkozzon inkább a Romantickal és a sertéstelepen a disznókkal."

Mindig ezzel riogat

Győzike a valóságshow szezonjainak végén már többször felvetette, hogy végleg abbahagyja a műsort, de végül mindig szerződést hosszabbított az RTL Klubbal.

" A csatorna mindenképpen szeretné folytatni a showt, és legjobb tudomásunk szerint Győzike is" - nyilatkozta a mostani esetről Fazekas László, az RTL Klub sajtófőnöke.