Antal, Antónia
-7 °C
0 °C

Győzike váltja Konta Barbarát

2004.12.12. 16:55
Mint arról korábban hírt adtunk, 2005-től eltűnik a képernyőről Konta Barbara délutáni beszélgetős műsora. A Blikk úgy tudja, a Barátok közt egykori hősének helyét Gáspár Győző veszi át.
Mivel a Barbara - Dumáljuk meg! nézettsége nem váltotta be a csatorna elvárásait, a TV2 már jelezte, hogy a műsort 2005-től leveszi a képernyőről. A show nézettsége tartósan félmillió alatt volt, így meg sem közelítette az RTL Klubon látható Balázs teljesítményét. A TV2 ugyan hangsúlyozta, az egészen fiatal lányok körében Konta Barbara műsora igen népszerű, ez azonban végül mégsem volt elég a túléléshez.

A Blikk értesülése szerint a kora délutáni sávban januártól Gáspár Győző, a Romantic frontembere jelentkezik önálló műsorral. A lap arról is hírt ad, az énekes minden nap beszédtechnika-leckéket vesz.

Jakupcsektől Győzikéig

A TV2 kezdetben Liptai Claudiával, majd komolyabb, közéletibb témákkal próbálta átcsábítani a Mónika, majd később a Balázs-show nézőit, ám Jakupcsek Gabriella sem tudta behozni a hátrányt, így az RTL rendre nagyobb lendülettel kezdhette a délutáni műsorfolyamot, ami az egész napos eredményt is jelentősen befolyásolja. Konta Barbara blogján már elbúcsúzott nézőitől, de jelezte, a TV2 nem válik meg tőle, tehát várhatóan másik műsorban kap szerepet.

Gáspár Győző az első roma médiaszereplő lesz, aki országos televízióban saját műsort kap.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.