Győzike váltja Konta Barbarát

2004.12.12. 16:55
Mint arról korábban hírt adtunk, 2005-től eltűnik a képernyőről Konta Barbara délutáni beszélgetős műsora. A Blikk úgy tudja, a Barátok közt egykori hősének helyét Gáspár Győző veszi át.
Mivel a Barbara - Dumáljuk meg! nézettsége nem váltotta be a csatorna elvárásait, a TV2 már jelezte, hogy a műsort 2005-től leveszi a képernyőről. A show nézettsége tartósan félmillió alatt volt, így meg sem közelítette az RTL Klubon látható Balázs teljesítményét. A TV2 ugyan hangsúlyozta, az egészen fiatal lányok körében Konta Barbara műsora igen népszerű, ez azonban végül mégsem volt elég a túléléshez.

A Blikk értesülése szerint a kora délutáni sávban januártól Gáspár Győző, a Romantic frontembere jelentkezik önálló műsorral. A lap arról is hírt ad, az énekes minden nap beszédtechnika-leckéket vesz.

Jakupcsektől Győzikéig

A TV2 kezdetben Liptai Claudiával, majd komolyabb, közéletibb témákkal próbálta átcsábítani a Mónika, majd később a Balázs-show nézőit, ám Jakupcsek Gabriella sem tudta behozni a hátrányt, így az RTL rendre nagyobb lendülettel kezdhette a délutáni műsorfolyamot, ami az egész napos eredményt is jelentősen befolyásolja. Konta Barbara blogján már elbúcsúzott nézőitől, de jelezte, a TV2 nem válik meg tőle, tehát várhatóan másik műsorban kap szerepet.

Gáspár Győző az első roma médiaszereplő lesz, aki országos televízióban saját műsort kap.