Most már biztos, hogy megszűnik a Barbara show

2004.11.19. 13:15
Konta Barbarának ma mondták meg, hogy januártól megszűnik a beszélgetős műsora. A kereskedelmi csatorna állítólag azért még számít rá a későbbiekben.
A TV2 2005. évi műsortervében nem szerepel a Barbara show című délutáni beszélgetős műsor. A csatorna vezetői a döntést ma közölték Konta Barbara műsorvezetővel, illetve a műsort gyártó alvállalkozóval is. A Dumáljuk meg! alcímet viselő produkció így decemberben lesz utoljára látható a képernyőn.

"A döntésben meghatározó szerepet játszott, hogy a műsor nézettsége elmaradt a várttól" - mondta el az Indexnek Lóránt Gergely, a Tv2 Marketing és PR vezetője, aki elismerte, hogy bár az elsődleges célcsoportban, a fiatalok és fiatal felnőttek körében jó eredményeket ért el a műsor, ellenben a kereskedelmi szempontból legértékesebb célcsoportokat nem tudta kellőképpen megszólítani.
 
Lóránt Gergely megjegyezte, hogy a kereskedelmi csatorna a jövőben is számít Konta Barbarára, de azt még nem tudta megmondani, hogy mikor és milyen jellegű műsorban fog újra feltűnni a Barátok közt egykori Hoffer Esztere.
 
"Egyelőre még nem lehet tudni, hogy milyen műsor kerül a Barbara show helyére" - mondta el Lóránt Gergely, aki azt sem árulta el, hogy újabb beszélgetős műsorral próbálkoznak majd megverni az RTL Klubon futó Balázs és Mónika showt, vagy egy más műfajú produkcióval próbálják átcsábítani a nézőket.

Az Index megkereste Konta Barbarát is, de ő a Tv2-vel kötött megállapodásra hivatkozva nem nyilatkozott.