Melyik volt Havas Henrik legnagyobb parasztsága?

2007.09.05. 15:47
Nem értjük, hogy az embert, akinek 90 százalékban az oktondi taplósága, 10 százalékban pedig a még tenyérbemászóbb szemüvegszárrágása miatt fizetnek milliókat a tévécsatornák, miért tiltották le a képernyőről, amikor csak azt csinálta, amiért szeretik. Ez olyan, mintha 1995-ben váratlanul leváltották volna Horn Gyulát olyan címen, hogy hülyén tartja a kézfejét és úgy intonál, mint egy részeg proli almával a szájában. Na mindegy, a tragédia megtörtént, mi meg könnyezve siratjuk a krakélert. Sírjon velünk, és közben döntse el, melyik volt a - muhaha - Tanár Úr legnagyobb parasztsága az évek során!

Ássanak latrinát a cigány jogvédők

Henrik múlt pénteken azt kérdezte meg egymás után többször, hogy miért nem mennek le Nyírmihálydiba saját kezűleg latrinát ásni a cigány jogvédők. Tudják, ez az a falu, ahol a polgármester nem ad segélyt annak, akinek nincsen vécéje otthon.

Ne rinyáljanak a megerőszakolt nők

Tanár úr bíbor fejjel üvöltözött a Mokkában a Zsanett-ügy miatt, mert felbosszantotta, hogy a TASZ nyilatkozatban kelt ki a lány sajtóbeli befeketítése ellen. Henrik szerint ha a nők csak úgy feljelentést tehetnek, és ezért meg sem alázzák őket, akkor ezentúl minden nő erőszakkal fogja vádolni az összes férfit.

Lekövérezi a saját kolléganőjét

"Nem olyan törékeny maga, ahogy így elnézem!" - mondta az Újságírás Professzora a Kamera Hungárián dokumentumfilmjével döntőbe jutó kolléganőjének, persze élő adásban.

Lekövérezés kettő: ledagadtozza az éhségsztrájkoló tanárnőt

Egy éhségsztrájkoló pedagógus lealázása egy rokkant leszbikus néger nehézbúvár-anya arcára való rátaposáshoz hasonló bravúr. Henrik persze megtette, majd amikor Klaudia ezért rátámadt, meg is magyarázta.

Letahóvidékiművházazza a tapolcai sportcsarnokot

Havas Winkler kollégát kérdezgette arról, hogy milyen volt bokszgálát közvetíteni Tapolcáról, ekkor mondta ki a budapesten kívüli nézők millióit megszólító mondatait, amiért a TV2 később hivatalosan elnézést is kért: "Arra akartam kilyukadni, hogy hogy jutott el odáig, hogy felvegyen egy szmokingot? Egy Magyar Narancsosnak szmokingban ott ülni egy tahó vidéki művházban, azért az kemény!"

Tahózás visszavág: Kunczét nedves bugyival hallgatják

Kunczénak az SZDSZ 2005. márciusi küldöttgyűlésén elhangzott beszédéről a műsorvezető ezt mondta: "Minden háziasszony nedves bugyival hallgatja, hogy megint milyen jófej a Kuncze". "Hát, ez egy elég tahó megjegyzés volt, ha szabad ilyen kifejezést használni ebben a műsorban" - reagált erre az egykori pártelnök.

Megdugná Karafiáth Orsolya költőnőt

De annyira, hogy el is felejtette rögtön, miért hívta meg a stúdióba. Aztán eszébe jutott mindannyiunk kedvenc témája, a baszás.

H.H.: "Nincs valami problémája a szexuális életével?"
K.O.: "Azzal nincs. Miért magának?"
H..H: "Nekem sincs, De én depressziós vagyok én is egyébként"
K.O.: "Együtt próbáljuk meg, erre céloz?"
H.H.: "Akár ezt is érdemes lenne..."

Fiatal bigét kummant a Szabad Gyuri bácsi

Hivatalos rovót is kapott a Tanár úr, amiért ízléstelenül pletykálkodott az első szabadon választott parlament elnökének feleségéről, plusz rosszindulatúan interpretálta, hogy a korábbi Orbán-kritikus miért állt át a "polgári erőkhöz". "Fiatal az asszony, állítólag, és Gyuri bácsinak egzisztenciálisan anyagi problémái voltak" - fogalmazott konkrétan Havas.

Levastagozza Claudia lábát

A Tanár úr egyszer felemelte a műsorvezető társ lábát élő adásban, és azt mondta: "nézzék meg a bokáját, milyen vastag".

Lenagyseggűzi Claudiát

Ilyen vicceseket mondott a Professzor a Valentin napi fehérneműket bemutató modellekre révedve a Mokka stúdiójában:

L.C.: - Hova figyel ennyi csinos nő láttán?
H.H.: - Arra gondoltam, magának vajon hogy állnának ezek a tangák. Nyilván sehogy.
L.C.: - Azt maga sosem fogja megtudni, ez az én szerencsém.
H.H. (egy vendéghez) - Mit ajánlana egy ilyen méretes fenékre, mint amilyen a kolleganőmnek van? A bundabugyi divat még?

Aztán a Claudia kezében lévő tangára mutatva azt mondta: Ezt vigye haza csúzlinak.

Az óráját villogtatja a gagyitévén

Kánya Kata interjúvolta a mestert a Fix Tv-n, amikor Henrik megpróbálta bebizonyítani, hogy nemcsak pletyka, miszerint ő egy pénzéhes barom lenne:

Kánya Kata: "Henrik, ne nézd az órád, ez olyan bunkó dolog"
Havas Henrik (mosolyogva, büszkén): "Rolex"
KK: "Jaj, ne hülyéskedj, ez közszolgálati tévé, nem lehet" (gondolom márkanevet mondani)
HH: "Van Omega is! Ezt 2002-ben vettem egy árverésen!" (röhögve)

Lelapátkezűzi Karsai Zitát

Sőt azt is mondta a pucér horpasztásával híressé vált leánynak, hogy ronda és ciki a csizmája, a hangja rekedt, a médiában esélytelen. Henrik a súlykérdésen is lovagolt egy kicsit, na nem úgy, hahaha.

Karácsonyi bazdmeg

A Jimmy Emlékzenekarról és a bejgliről diskuráltak a Mokkában, amikor H.H. száján kicsusszant a fahéjillatú karácsonyi bazdmeg.

Beszól a saját vezérigazgatójának

Talán a történet végét jelenti a legutolsó húzása, amikor élő adásban köszörüli a nyelvét a TV2 vezérigazgatóján, aki azonnali hatállyal leveszi a képernyőről.

Na, melyik volt a legdurvább? Mérlegeljen, aztán szavazzon!