Lucifer: új talkshow a tv2-n

2003.04.08. 12:38
Lucifer címmel közéleti talkshow-t indít a tv2 Alföldi Róbert vezetésével. A műsor szereplői közt többek mellett feltűnik majd Fekete László, Frei Tamás és Ganxsta Zolee is.
"A tv2 konyháján hatalmas üstben fortyog egy új műsor", fogalmazott Kereszty Gábor vezérigazgató a csatorna keddi sajtótájékoztatóján. Az új közéleti talkshow a Lucifer címet kapta, az aktuális híreket, eseményeket kommentáló műsor április 9-én lesz először látható.

A Lucifer műsorvezetője Alföldi Róbert, a show tulajdonképpen az általa a Nemzeti Színházban alakított Madách-figuráról nevezték el. A produkció készítői szerint a műsor alapállása a luciferi szkepticizmus, a mindent megkérdőjelező kételkedés. Noha a Lucifer működési elve az RTL Klubon négy éve futó Heti Hetesére emlékeztet, a tv2 vezetői hangsúlyozták, ez a műsor "nagyon más lesz".

Alföldi mellett több ismert és kevésbé ismert vendég szerepel majd. Fekete László erőművész, Bálint Antónia, Ganxsta Zolee, Szilágyi Tibor, Szervét Tibor, Jakupcsek Gabriella, Udvaros Dorottya, Garas Dezső és Geszti Péter mellett szerepet kap majd Frei Tamás, Rokker Zsoltti humorista, Almási Éva, Kecskés Karina, Erdélyi Zsolt (Superman), továbbá az egykori, Friderikusz által vezetett Fantasztikus Európa két "társműsorvezetője", az olasz Gianni és az ír Sean. Az egyelőre szerdánként jelentkező műsor folyamatosan alakul, amennyiben sikeresnek bizonyul, később szombat este, a Heti Hetessel szemben kerül majd adásba.