Megvan a dzsihádista Miki egér utóda

2007.07.23. 05:02
A palesztin tévé most egy plüss méhet vetett be a zsidók elleni harc érdekében. Nahoul, a gyilkos méh állítólag Farfúr, az egér unokatestvére, és folytatni akarja az Izrael elleni harcot.

Július elején ugyan a Hamasz által irányított, palesztin al-Aksza televízió levette műsoráról az Izrael, az Egyesült Államok, sőt a Fatah által delegált palesztin hírközlési miniszter szerint is botrányos dzsihádista Mik egérről szóló gyerekműsort, de a Farfúr névre hallgató fanatikus rágcsáló utolsó kalandja már előrevetítette, hogy akárhogy, de lesz folytatás.

Farfúrt az utolsó adásban ugyanis egy izraeli ügynöknek öltözött színész verte halálra, miután az egér nem adta át neki a nagyapja által ráhagyott ingatlan papírjait.


"Farfúr mártírhalált halt, miközben országát védte" - mondta akkor Sara, a fiatal bemondó, majd még hozzátette: "Farfúrt a gyerekgyilkosok ölték meg."

A műsor producere, Hazem al-Saravi már akkor úgy nyilatkozott, hogy az Izrael elleni harcra felszólító gyerekműsor valahogy folytatódni fog.

Gyilkos méh

Most pedig itt van Nahoul, a gyilkos méh, aki állítólag Farfúr most előkerült unokatestvére.

Az első adásban, amikor Sara, a kiskorú, fejkendős műsorvezető az óriási plüssméhtől megkérdezi, hogy mit keres a stúdióban. Nahoul azt válaszolja, hogy Farfúr nyomdokaiba akar lépni, és folytatni akarja a harcot Allah nevében Izrael ellen, az ártatlan gyerekek gyilkosai ellen.

Az első adás angol felírattal megnézhető a The Middle Est Media Research Institute honlapján.