Disznóvégbelet esznek az új valóságshowban

2003.08.18. 13:12
Az extremitás végső határát keresi egy új amerikai reality show: a hétmillió forint értékű fődíjért a szereplők megeszik egy disznó végbelét, illetve rovarokat vesznek a szájukba.
A Fear Factor című amerikai valóságshow második kiadása, amely idén ősszel indul a Sky One csatornán, az eddig látottaknál is szokatlanabb helyzetbe kényszeríti az önként jelentkező játékosokat - jelentette az Ananova.

#alt#
Végbél
A szereplőknek a műsorban meg kell enniük egy disznó végbelét. Ed Sanders, a műsorvezető elmondta, a felvétel során az egyik jelentkező azt bizonygatta, hogy semmitől sem riad vissza - amíg meg nem mutatták neki a végbelet, amelyről még egy darabka vastagbél is csüngött. A nagyszájú játékos ezután mindössze egy falatot volt képes lenyelni.

Nem fertőző, csak undorító

A három főből álló csapatoknak férgeket és más állatokat is meg kell enniük, élő pókot vesznek a szájukba, és fejüket bogarakkal teli dobozba dugják. A játék fődíja hétmillió forintnak megfelelő dollár, ami szokatlanul alacsony összeg.

Sanders hangsúlyozta, a show szakácsai mindent megfelelően előkészítenek, így a különös fogások csak undorítóak, de nem ártalmasak. A műsorvezető azt is elárulta, hogy a nők általában sokkal jobban bírják gyomorral, sőt gyakran ők a társaság motorjai.