Dzsungelreality művirágok között

2003.05.13. 11:20
Műanyag növényekkel berendezett, fedett stúdióban készült a Nagy-Britanniában sugárzott I'm a Celebrity című "túlélőshow" - adta hírül a Sun. Az RTL Klub leszögezte: a magyar Survivor teljesen igazi lesz.
Érintetlen őserdőben, primitív eszközökkel teremtik meg a túlélés feltételeit az I'm a Celebrity... Get me out! című, Nagy-Britanniában hatalmas sikerrel bemutatott reality show játékosai - legalábbis a hivatalos háttérmese szerint. A műsor szereplői egyébként - hasonlóan a Magyarországon készült Big Brother VIP-hoz - többé-kevésbé ismert személyiségek.

A Sun brit bulvárlap keddi számában azonban a vetélkedő egyik producere, Alex Gardiner arról számol be, hogy a dzsungel zömmel műanyagból készült. Műanyag növények és üvegszálas sziklák alkotják a "veszedelmes" helyszínt, amely néhány mérföldre van a legközelebbi településektől. A "stúdió" egyébként a stáb 350 dolgozójának is otthont ad.

Gardiner elmondta, a művadonra azért volt szükség, mert az ausztrál törvények tiltják a trmészetes növényzet károsítását vagy áthelyezését.

Tető alá hozták a dzsungelt

realitynaplo.index.hu
Realitynapló 19. - A kő marad

Realitynapló 20. - Mese egy szalmaszőke jányról

Realitynapló 21. - Szavazatszámlálás

Realitynapló 22. - Caligula és Augustus

Realitynapló 23. - Üzemlátogatás

Realitynapló 24. - Game over

Realitynapló 25. - Cenzus

Realitynapló 26. - Szabadság miatt zárva

Realitynapló összes - tartalomjegyzék

A legkülönösebb azonban az, hogy mintegy 25 méter magasban a valóságshow teljes "színpada" fölé tetőt építettek. A vászontetőre azért volt szükség, hogy a szereplőket és a stábot megóvják az érintetlen őserdőben gyakran előforduló zivataroktól. Az amerikai változatban ugyanis a hírességek egy esőzés után azzal fenyegetőztek, hogy azonnal kilépnek a produkcióból.

RTL Klub: a Survivor igazi lesz

Dzsungeles-bogárevős reality show Magyarországon legközelebb ősszel lesz látható; ekkor mutatja be az RTL Klub a Survivor - A Sziget című műsorát. Kolosi Péter programigazgató az Index megkeresésére reagálva elmondta: "a Survivorban minden igazi lesz: igazi tenger, igazi pálmafák, igazi sziget, valódi hőség." A felvételeket a csatorna közlése szerint egy valódi karibi szigeten készítik, nem díszletek között.