Timót, Xénia
-8 °C
-3 °C

Nyomorult reklám 7.

2000.12.01. 12:56
A mikrobuszos reklám jelentős önmérsékletről téve tanulságot, fél percben mondja el azt a történetet, amihez a hetvenes években teljes játékfilmidő kellett: lesszálló ágban lévő fiatalok mennek egy mikrobuszon, és boldogok.

Valószínüleg egy kubikus-táborba tartanak, legalábbis arcukról ezt olvasom le, és közben vidáman isszák a Borsodi sört (a sofőr természetesen nem), míg meg nem látnak egy lerobbant autót és egy idős hölgyet. Azonnal megállnak, és ennek meg is lesz a jutalma, mert a kocsiból egy bombázó száll ki, aki már a második kanyarnál odaadóan nyalja a sofőrt, aki átadta a kormányt az idős hölgynek, a mitfárer helyre pedig a lány apja ült.

Mindketten boldogok attól, hogy a lányuk egy büdös kurva, és egy vadidegen, rosszarcú segédmunkásra tapad. Hamarosan megérkeznek egy kies folyópartra, ahol már annyira lelazulnak, hogy azt már büntetni kellene, a brigádvezető például olyan táncot mutat be a friss macájával, hogy a Nap is lemegy inkább, csak ne kelljen néznie.

Összefoglalva tehát a Borsodi sörtől a fiúk kanosak lesznek és táncolni kezdenek, a lányok pedig felelőtlen kapcsolatokba kezdenek és úgy vigyorognak, akár egy túlöntözött fikusz.

Az üzenethez gratulálok, egészségükre.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Európai körutazások

Izlandi csillagtúra, Skócia felfedezése, a csodás Szicília, és a bajor kastélyok világa.