Sitcom készül Demi Moore házasságából

2005.10.23. 08:48
Ashton Kutcher, akinek románca Demi Moore-ral hónapokig foglalkoztatta a bulvársajtót, jelenleg egy új sorozat bevezető epizódján dolgozik a Fox TV számára. A sorozat egy olyan férfi életéről szól, aki korban közelebb áll mostohalányaihoz, mint feleségéhez.

A Harmincas nagypapa című komédia Chicagóban játszódik, története Kutcher életén alapul.

#alt#
A Kutcher házaspár
Fotó: EPA

Modern és zűrzavaros

A sorozat főszereplői nem színészek lesznek, hanem egy éjszakai klub harminc éves tulajdonosa és egy negyvenes üzletasszony, akik összeházasodnak és gyermeket várnak - nyilatkozta a CNN-nek a Fox TV szóvivője.

Az asszony 22 éves, terhes lánya és húga is bejelentik, hogy hazaköltöznek, így a férfi főszereplő egyik napról a másikra nemcsak apa, hanem nagypapa is lesz.

Ez egy nagyon modern, zűrzavaros komédia lesz - nyilatkozta Kutcher társproducere, Karey Burke.

A Harmincéves nagypapa még csak előkészületi szakaszban van. Szereposztás még nincs, így az sem kizárt, hogy a férfit Kutcher fogja alakítani, aki egyébként is szerepet vállalt a sitcom kidolgozásában.

Tizenhat év korkülönbség

A komédia főszereplőjéhez hasonlóan a 27 éves Ashton Kutcher is mostohaapa lett, amikor összeházasodott Demi Moore-ral, mivel a színésznőnek Bruce Willis-szel kötött első házasságából egy 17, egy 14 és egy 11 éves lánya született. Bár közös gyermekük egyelőre nincs, Moore nemrég azt nyilatkozta, szeretné, ha kibővülne a család.

A 43 éves Demi Moore, a Ghost, a Sztriptíz és a G.I. Jane sztárja 2003-ban kezdett járni Kutcherrel, a Charlie angyalai - Teljes gázzal forgatása alatt. Kutcher először a tévében lett népszerű, ő volt az egyik ötletgazdája az MTV Punk'd című műsorának is, majd a mozi világában is szerencsét próbált a Szakítópróba és a Csajom apja ideges című filmekkel.