Árpád
-2 °C
9 °C

Újraindul a Szeress most forgatása

2003.12.30. 15:46
A sorozat nézettsége ugyan elmarad a várttól, de az RTL Klub ennek ellenére bízik a szappanopera sikerében.
Az RTL Klub vezetése mégis úgy döntött, hogy műsoron tartja az októberben debütált Szeress most! című szappanoperát, ezért a Barátok köztöt is gyártó cég januártól folytathatja a sorozat forgatását.

A műsor készítését december 22-én állították le, mivel a hetente vasárnap esténként jelentkező sorozat nézettsége ugyan a másfél milliót, de ez nem volt elég a TV2 Naplójának legyőzéséhez.

Kolosi Péter a sorozat premierjén úgy nyilatkozott, egy-másfél év türelmi időt kap a Szeress most, de végül nyolc adás után felmerült a műsor végleges megszűntetése. Most azért döntöttek mégis a folytatás mellett, mert bizakodásra adhat okot, hogy a Szeress most nézői közt túlreprenzentáltak a hirdetők szempontjából fontos fiatal, városi értelmiségiek, ráadásul a csatornának sikerült új előnyös szerződést kötnie Kalamár Tamással, a sorozat producerével.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója az Index kérdésére elmondta, hogy a Szeress most a következő hónapokban folyamatosan szerepelni fog a csatorna műsorán , és biztos, hogy a nyári szünet után, 2004. szeptemberében is találkozhatnak vele a nézők.

Az Index megkereste Kalamár Tamást, a műsor producerét, aki elmondta, hogy a forgatási munkálatok a karácsonyi szünet után az eddi tervezett ütemben folytatódnak majd.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.