Újraindul a Szeress most forgatása

2003.12.30. 15:46
A sorozat nézettsége ugyan elmarad a várttól, de az RTL Klub ennek ellenére bízik a szappanopera sikerében.
Az RTL Klub vezetése mégis úgy döntött, hogy műsoron tartja az októberben debütált Szeress most! című szappanoperát, ezért a Barátok köztöt is gyártó cég januártól folytathatja a sorozat forgatását.

A műsor készítését december 22-én állították le, mivel a hetente vasárnap esténként jelentkező sorozat nézettsége ugyan a másfél milliót, de ez nem volt elég a TV2 Naplójának legyőzéséhez.

Kolosi Péter a sorozat premierjén úgy nyilatkozott, egy-másfél év türelmi időt kap a Szeress most, de végül nyolc adás után felmerült a műsor végleges megszűntetése. Most azért döntöttek mégis a folytatás mellett, mert bizakodásra adhat okot, hogy a Szeress most nézői közt túlreprenzentáltak a hirdetők szempontjából fontos fiatal, városi értelmiségiek, ráadásul a csatornának sikerült új előnyös szerződést kötnie Kalamár Tamással, a sorozat producerével.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója az Index kérdésére elmondta, hogy a Szeress most a következő hónapokban folyamatosan szerepelni fog a csatorna műsorán , és biztos, hogy a nyári szünet után, 2004. szeptemberében is találkozhatnak vele a nézők.

Az Index megkereste Kalamár Tamást, a műsor producerét, aki elmondta, hogy a forgatási munkálatok a karácsonyi szünet után az eddi tervezett ütemben folytatódnak majd.