Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Leáll a Szeress most forgatása

2003.12.22. 11:54
Nem vesznek fel új részeket az RTL Klub Szeress most című tévésorozatához, miután annak nézettsége a tizedik rész után is jelentősen elmaradt a TV2-s Naplóétól. Az elkészült epizódokkal tavaszig folytatható a sugárzás.
Leállította az RTL Klub a Szeress most forgatását. A hetente, vasárnap este jelentkező sorozat október 19-én mutatkozott be. A Szeress most nézettsége elérte ugyan a másfél milliót, de ez nem volt elég a TV2 Naplójának legyőzéséhez.

A lapértesülésekkel szemben a forgatás leállásával a sorozat nem feltétlenül szűnik meg, tudta meg az Index az RTL Klubtól. A már felvett epizódok ugyanis tavaszig kitartanak, és ha addig javul a produkció nézettsége, a forgatás is újrakezdődhet.

Kolosi Péter a sorozat premierjén úgy nyilatkozott, egy-másfél év türelmi időt kap a Szeress most. Emlékezetes, hogy a Barátok közt is meglehetősen gyenge nézettséggel indult, majd néhány év alatt az RTL Klub műsorstruktúrájának alapköve lett.

Sváby: várjuk a következőt

„Semmiféle különleges örömmel nem tölt el a Szeress most kudarca” – mondta Sváby András, a Napló műsorvezetője az Indexnek. Emlékeztetett arra, hogy a Napló hat éve alatt az RTL sokféleképpen próbálta megszorongatni a hírmagazint, hol a Való Világ, hol hollywoodi sikerfilmek indultak ellene, de a Napló végül mindig erősebbnek bizonyult. „Várjuk a következő ellenfelet” – tette hozzá Sváby.