Ágnes
-13 °C
0 °C

Vágó mégis az MTV-hez megy?

2004.01.29. 15:49
A köztévé már havi négymilliót adna Vágóért, az RTL Klub viszont nem adja a sztárműsorvezetőt.
A Népszabadság információi szerint Vágó István mégis átigazol a köztévéhez, ahol havi négymillió forintos fizetést fog kapni. Vágó, az RTL Klubnál eddig havi hárommilliós gázsit kapott, és saját irodája volt, sőt akkor is felvehette havi juttatását, ha éppen nem szerepelt a képernyőn.

Ha Vágó átmegy az MTV-hez, ő fogja a legnagyobb fizetést kapni a csatornánál, megelőzve ezzel Pálffy Istvánt, aki havi kétmilliót kap, és D. Tóht Kriszta, aki másfél milliót keres.

Nem adják?

A Népszabadság információi szerint az RTL Klub már keresi Vágó István utódját, aki a Való Világ 3 befejezése után tovább viheti a Legyen Ön is milliomos című vetélkedőt. Az Index kérdésére azonban Kolosi Péter elmondta, hogy érvényes szerződésük van Vágó Istvánnal, amit nem kívánnak felmondani. Az Index értesülései szerint a műsorvezető szerződésében fél év felmondási időt állapítottak meg, és Vágó ezután még egy évig nem szerepelhetne konkurens tévécsatorna műsorában.

A szerződés értelmében az RTL Klub akár be is perelheti Vágót és a köztévét, és kártérítési követeléssel is előállhat.

Mindennap

Vágó István esetleges távozása először január 23-án merült fel, pár nappal később azonban a műsorvezető cáfolta, hogy a köztévénél folytatná. Az akkori információk szerint három műsort ajánlottak fel Vágónak az MTV-nél. Ezek között volt a sokat emlegetett Quizfire, ami a Híradót megelőző műsorsávban kerülne adásba, illetve egy történelmi műsor.

Az Index megkereste Vágó István, aki azonban nem volt hajlandó nyilatkozni az ügyről.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Wellness hétvégék belföldön

A kényeztetés egész évben jár Önnek! Válasszon a legjobb ajánlatokból.