Auguszta
5 °C
22 °C

Csehországban is lesz Való Világ

2005.05.13. 16:47
Kapcsolódó cikkek (1)
Az RTL Klub az első hazai adó, amely külföldön értékesített egy új televíziós formátumot. Csehországban a Való Világ lesz az első naponta jelentkező valóságshow.

Az RTL Klub Való Világ című valóságshow-jnak licencét megvásárolta a cseh Prima Tv. A műsor gyártója az IKO Kft. több hónapos tárgyalás-sorozat után kötötte meg a szerződést a cseh kereskedelmi adóval. A magyar televíziózás történetében először sikerült hazai fejlesztésű formátumot külföldön értékesíteni.

A Való Világ után már eddig is többen érdeklődtek, többek közt tárgyalásokat folytattak egy az RTL-csoporthoz tartozó horvát kereskedelmi csatornával, de végül sehol nem kötöttek szerződést a licenc értékesítéséről.

Az első

A tervek szerint Csehországban 2005. őszén indítják a Való Világot; az országos lefedettségű Prima TV hazájában elsőként sugároz majd naponta jelentkező valóságshowt.

Martin Dvorak a PrimaTV ügyvezető igazgatója elmondta, hogy hosszasan válogattak a reality típusú műsorok bőséges kínálatából, végül a Való Világ mellett döntöttek, remélve, hogy számukra is hasonló sikereket hoz majd.

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.

Wellness hétvégék belföldön

A kényeztetés egész évben jár Önnek. Válasszon a legjobb ajánlatokból!