Mária
-6 °C
-2 °C

Jön a Halálos fegyver 5

2003.11.19. 10:55
Ha a mostanában istenes filmekben utazó Mel Gibson is beleegyezik, Riggs és Murtaugh még egyszer visszatér, hogy legomboljon még pár milliót a mozinézőktől.
Richard Donner illően szeretné elbúcsúztatni a Halálos fegyver-sorozatot, ezért egy ötödik rész erejéig még akcióba küldené Riggs (Mel Gibson) és Murtaugh (Danny Glover) párosát. Hogy lesz-e valami a filmből, az szerinte Mel Gibsonon múlik.

Visszatérek!
Visszatérek!
„Az ötödik és végső Halálos fegyver sztorija már itt van a fejemben, most már csak az a kérdés, Mel Gibson készen áll-e a filmre, amely Riggs és Murtaugh életének 24 óráját mutatná be. Legutóbbi beszélgetéseink alkalmával úgy tűnt, Melnek lenne kedve még egy részhez. Szeretném úgy elbúcsúztatni a sorozatot, ahogy illik” – nyilatkozta a kanadai The Calgary Sunnak Donner, aki a világszerte több mint egymilliárd dollárt termelő Halálos fegyver-sorozat mellett az Összeesküvés-elmélet és a Maverick főszereplőjének is az ausztrál színészt választotta.

Donner ugyanakkor Steven Spielberggel egy másik filmnek, az 1985-ös Kincsvadászoknak is folytatást tervez. „Az eredeti kincsvadászok egy részét, köztük Sean Astint, Josh Brolint és Corey Feldmant, szeretnénk visszahozni, és fiatal színészeket keresnénk melléjük” – mondta a lapnak Donner, aki a nagyszerű ifjúsági kalandfilm rendezője, míg Spielberg a forgatókönyívró-producere volt.

Donner legújabb filmjét, az Idővonal (Timeline) című sci-fit a főszerepben Paul Walkerrel Amerikában november 26-án, nálunk jövő áprilisban mutatják be.

Cinematrix

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.