Márk
13 °C
16 °C
További képek

Szeszélyes

(Szeszélyes)

További adatok: Stáblista, linkek

Tartalom: Antal Imre nem csak Nyomasek Bobó kultuszt teremtett, hanem fanyar öniróniájával és ellenállhatatlan humorával számtalan bohózatot is megszerettetett velünk. A műsor archívuma a magyar televíziózás történetének szinte felbecsülhetetlen értéke, hiszen a magyar színművészet megannyi híressége közreműködött a produkcióban. A több mint negyed századdal ezelőtt indult szórakoztató televíziós kabaré sztárjai és alkotói 2003-ban ünnepelték a 175. adást, melyben összesen 173 színész működött közre, s összesen több mint félmilliárd néző látott.

A Tökciki, kibeszélő show témája ezúttal: "Kibuktam a szomszédomtól!" Félix (Növényi Norbert) ugyanis csupa ideg, mert a szomszédja, Győző (Magyar Attila) állandóan hegedül. Erre tesz rá még egy lapáttal Gina (Várady Viktória). Ezek után Csucsikának (Besenczi Árpád) már csak a gyógydokit (Beleznay Endre ) kell leápolnia. A két agyament jó barát: Pityesz (Forgács Gábor) és Savanya (Reviczky Gábor) minden korábbi rekordját megdönti hülyeségben.
Kész átverés... Csúnyán átverték Evelynt (Kokas Piroska), amikor külföldre csábították könnyű pénzkereset ígéretével. Erről panaszkodik a televíziós riporternek (Nagy Zsolt), valamit arról, hogy milyen szörnyű megpróbáltatásokon ment keresztül.
Forgács Gábor az ország egyik legjobb viccmesélője. Kedvenc vicceit mondja el Csonka Andrásnak és a Szeszélyes nézőinek.
Megint áll a bál Pumukliéknál! Nagy a gyanú, hogy Pumukliné (Besenczi Árpád) félrelép, és ezt Pumukli (Növényi Norbert) igencsak nehezményezi. És ebbe még Mutter (Beleznay Endre) is belekavar.
A börtön az életem... mondja egy nehézfiú (Besenczi Árpád). Ez a jelenet valójában arról szól, hogy milyen bonyolult dolog azt a célt elérni, hogy az ember folyamatosan kedvenc helyén: a börtönben legyen!
Tuti a mobilod! Egy pasi megveszi álmai mobilját, amiből egy sereg komoly gubanc származik. Barbi és a parkolócédula. Barbi (Várady Viktória) parkolócédulája lejárt és összefut az ellenőrrel (Ihos József). Hááát..., nem akármilyen sztori!


Linkek:
Stáblista