Ha ide kattint, az Index lesz böngészõjének nyitóoldala
      okos kereső
segítség
Celebek, Utazás, Könyv, Cinematrix, Velvet Plaza, Ongo, Larkinor, CSÜTÖRTÖK, Ingatlan, Quart, Hozam Plaza, Idõjárás, 24 óra


Kulthírek

Cikkek

Programok

Szubj. gájd

Galéria

Archívum

1993

1994

1995

1996

1997

1998

1999

2000
Melyik a kedvenc helyed?
Nagyszínpad 355
Cinetrip Labiritmus 459
Bárhol, ahol alkoholt árulnak. 290
Világzenei színpad 290
Cöxpon-kávézó 136
New York Party Arena 244
Krishna-sátor 129
Wanted-sátor 123
Metal Hammer színpad 928
Más 429
 



Minden Sziget legfőbb problematikája az egyén perszonális ízlésének megfelelő orientáció, továbbá az orientációnak megfelelő akció lokalizálása a helyszínen. Ebben segítünk most önöknek, amikor szubjektíve gajdolunk, miszerint vezetjük önöket bele az erdőbe, amely itt, in concreto: málnás! Ha kérdése van, hívjon!
Szubj. gájd: az első nap
Nagy nehezen összerántódott a mi Szigetünk és ha Tarlós Pityu, a lakosság nyugalmának elszánt védelmezője sem talál ki semmit, akkor Európa legzaklatottabb programú fesztiválja elstartol: hogy milyen mezőnnyel, arról lesz itten szó. tovább »
Szubj. gájd: a második nap
Éljen Nagy Feró és Csurka Pista megbonthatatlan barátsága! Ez, barátaim, egy fasza kis magyar nap. Nincsen értelmes külföldi szinte, csak a vicces Kurt Mambo meg Baaba Maal, az öreg fekete. Egyébként meg lehet belemerülni jól a magyar rockba, mégpedig a durvábbikba és a jobbikba: Mood, Very Bad Things, Bandanas, Ős-Bikini. És van Kispál is, igaz, az nem nagyon durva, de nagyon-nagyon magyar. tovább »
Szubj. gájd III: a harmadik nap
Péntek kulcsnap szokik lenni, kulminál a buli, akármit is jelentsen ez, tehát akkor válik el a szar a májtól, akkor tudjuk meg, hol lakik az úristen, merről fúj a szél, és pláne: ki fingta? Erős közepes péntekünk lesz, és reménykedjünk a Flash meg a Túlvilág pusztító erejében. Bár az utóbbiban feleslegesen, mert mint az nemrégiben kiderült, jól elmarad. tovább »
Szubj. gájd IV.: a negyedik nap, miszerint szombat
Elég leállós a program: nagyszínpadilag ugyan a Morcheeba több mint biztató, a Fun Da Mental minden körülmények között oké, de ott van szépen beékelve a Bon-Bon nevű morális-esztétikai katasztrófa, a mélységes magyar popzene egyik mélypontja. Hogy mi a redves Úristent keres ott, azt nekem senki meg nem magyarázza.  tovább »
Szubjgájd IIIII: szomorú vasárnap
Súlyosabb Nagyszínpad-kritikára ezúttal nincs ok, talán annyi megjegyezhető - a baltával megfésült székely paraszttal szólva -, hogy a Pa-Dö-Dö viccnek egy kicsikét erős, továbbá kíváncsian várjuk, mikor jön el az a pillanat, amikor a hazai szervezők rádöbbennek végre, hogy Yonderboi akármennyire menős, meg akármennyire magyar világsztár, inkább kávéházi zene, fesztiválnagyszínpadra nem való, idegenül maszatol csak ottan, nem tud jelen lenni, a közönség meg hálásan bealszik a műélvezetbe. Mi pedig sorozatosan programajánlunk önöknek továbbra is. tovább »
Szubjgájd: hatos (utolsó előtti)
Hétfőn már levezetünk. Fáradunk, koszolódunk. Reszketeg kézzel markoljuk a korsót, amely ugye műanyag pohár, és öntjük befele a kora délutáni életmentő sört, hogy elérjük a Nagyszínpadon az Incognito laza diszkódzsesszét. Nem lesz Wailers, helyette ez a német izé... Áh! tovább »
Szubjgájd VII: judgment day
Ilyenkorra már többnyire cseppfolyós állapotban van az ember, homlokát letörli porlepte ingével, László G. Gerzson örök érvényű bölcsességét motyogja magában, miközben megpróbálja magába tuszkolni az utolsó, de abban a pilanatban - megint csak - életmentőnek tűnő sörök egyikét: "Elég egy hét együttlét." Én kilövetem magam az űrbe az óriáscsúzlival, és találkozom Bob Marley-val. tovább »


h i r d e t é s




Impresszum | Hirdetési árak
© 2001 Index.hu Rt