index
Ha ide kattint, az Index lesz böngészõjének nyitóoldala
      okos kereső
segítség
Celebek, Utazás, Könyv, Cinematrix, Velvet Plaza, Ongo, Larkinor, CSÜTÖRTÖK, Ingatlan, Quart, Hozam Plaza, Idõjárás, 24 óra
Index - Sziget 2003 a Pannon GSM támogatásával
Program
Tudósítás
Interjúk
Napi ajánló
Képeink
Történelem
Archívum

 Kedvenc tudatmódosítód?
Ászok 503
Guiness 167
Gondűző 88
Szőke Bika (vodkaredbull) 114
herbáleki 132
lufi 87
pacal 191
Korog 89
közöd? 426
mindent tagadok 1258

Program
Helyszín és időpont szerint:
Keresés a fellépők között:
Nyomtatható verzió:


Nekropedofilia -

2003. augusztus 5.

Dead girls don't say no! - pillantottam meg a pólót, amit első nap már etele is kiszúrt.

-Most ezt mégis miért? -kérdeztem a sráctól, és közben megpróbáltam olyan arcot vágni, mint egy frissen kinevezett családügyi miniszter, de ő minden igyekezetem ellenére csak a fémszegecses csuklómelegítőjével babrált unottan.

-Tudod miért jók a kiskorúak? -nézett fel mégis pár pillanat múlva - Mert kisebb sírgödröt kell nekik ásni! - mondta és közben úgy vicsorított, mint Oki amikor megtudta, hogy az Ómennel fog turnézni.

A rekreáció vége -

2003. augusztus 5.

Hétfő éjjel végképp elvesztem a fonalat. A főutcán majdnem legázol a Slayer kisbusza, a rajongók hada bekeríti a zenekart és arculvakuzzák Kerry Kinget, aki napszemüvegben vigyorog és a középső ujját mutogatja válaszul. A megtört szívű műfordítónő hosszú hajú férfiakat szemlézne, de csak Ozzy-pólós, kövér német gimnazistákkal találkozunk. Egyre szivacsosabbak az arcok, karikásak a szemek. Por lepi a friss tetoválásokat. "Hol vannak a régi szép idők, amikor az endorfin még magától jött?" - sóhajt fel a bloggeristennő. A szemétszedők még küzdenek az entrópiával, a pázsit már feladta. És lőn este és reggel, a rekreáció hetedik napja.
Elvis és a vébéká -

2003. augusztus 4.

Tudod, a vörösboros kóla olyan, mint a holokauszt. Mindkettő emberi értékeket tipor. - magyaráz a sportosan kopasz IT-menedzser egy bambán nyáladzó punknak a gyros patika előtti sorban. A punk egy pillanatra elgondolkozik, hogy egyetlen biccentéssel rendet tegyen-e a vigyorgó vállalkozó idegesítő jópofaságokkal és szalonfasizmussal terhelt fejében, de inkább csak köp egy ízeset. Nem akarja tönkretenni a kakastaréját.

Only you! -énekli Elvis a gyrospulton túlról, mire az eladólány rögtön a hangerő gomb után nyúl.

- Le ne csavard baszdmeg! - üvölti, tulajdonképpen udvarias hanglejtéssel a punk, miközben fél kézzel a felbőszült IT-menedzsert csitítja. -Ez az egyetlen jó szám a Szigeten!

Ebben aztán meg is egyeznek gyorsan.

A tűz okáról nem beszélek -

2003. augusztus 3.

Mi most elmegyünk az Ambient sátorba Palotaira aludni, mondták a fiatalok éjjel háromkor a Bahia-sátor előtt. A Magic Mirrorban ijedt heteroszexuálisok méregetik egymást, a kasszára támaszkodó Ricky Martin szertenéz és nem remél. Miért nincs goth-sátor? - merül fel a jogos igény, steril borotvapengéket és Sisters Of Mercy-diszkót követelünk. Aztán beérjük egy fokhagymás lángossal, önpusztítás helyett marad a közveszély.
kipp-kopp krepp (magyar nemzeti) -

2003. augusztus 3.

Amikor hajnalban a szentendrei úti felüljáró alatt Hypós Ferenc törékeny alakját láttam kirajzolódni a félhomályos félhomályból, döbbent sóhaj szakadt fel a gyomromból, de az is lehet, hogy csak egy porosat böfögtem. A sarkon egy illegális taxis buli kezdődött éppen, 3D-vetítőkkel belobbantott olajos hordó mellett a punk frizurás Taxisofőr bandája hangolt.

Korábban spontán osztálytalálkoztunk a Talentum színpadnál, miközben egy egykor nagyszínpados zenekar próbált zúzogatni. A söntést támasztó Eszenyi Péter kérdésünkre elhatárolta magát a produkciótól. A régi barikkal, barinőkkel jövőképet vázoltunk, aztán szétszéledtünk teljesíteni a projektet. Így érkeztem a minden eddiginél zúzósabb Belga-koncertre, ahol ezrek tűzték mellbimbójukra a magyar nemzeti hip-hop reppet, mint lakossági alapprogramot. Innen a stratégiai helyszínen posztoló pultosunkhoz igyekeztünk, itt ingyen unikum, rapid lambada futamok, sing it back, majd a szokásos black-outot követő taktikai konfliktus színesítette a szombati program tarka-barka palettáját.

Hajnali döbbent sóhajom visszhangjával együtt Hypós Ferenc törékeny alakját is cakli-pakli elnyelte a kaszásdűlői félhomályos félhomály.

Pogó van, cicám! -

2003. augusztus 2.

Tavaly villámlás nyomta el a Do what I say utolsó taktusait, a Clawfinger az elemekkel énekelt duettet, idén viszont csak egy izzadságszagú sátort kaptak, állandóan lecsapódó biztosítékkal.

Mögöttem két hostess-lány csinál magának helyet a verejtéktől csepegő tömegben, a félmeztelenül pogózó szabadnapos biztonsági őrök pedig ijedten rebbennek szét a vad karcsapások elől. Még ugrálnom sem kell, a fapadló ritmusosan reng a bakancsok súlya alatt. Előttem egy pár csókolózik, a tizenöt éves srác hirtelen lök egyet a barátnőjén, aki két métert repül, mégis fülig ér a szája.

Pogó van, cicám! - üvölti a fiú, majd beleveti magát a tömegbe. A lány kétségbeesetten keresi a kontaktlencséjét a deszkák között, de azért még a padlón csúszva is azt visítja, hogy Do what I say!

lufi -

2003. augusztus 2.

Egymás sarkát tapossák a tinédzserek a kéjgázas lufit forgalmazó palack előtt, a tilos sátor és a tilos zenekert között. Ötszázért adnak néhány percenyi, vagy csak másodpercnyi vidámságot, azt a helyzetet, amikor másodpercekig olyan, mintha télleg atomjaira hullott volna minden. persze csak sejtem, hogy ilyen lehet a termék, de kipróbálni nincs türelmem, miután a negyedik 16 éves kért előttem, pedig én voltam ott előbb. A biznisz nagyon megy, hogy mér nem valósítottam meg Dani barátommal tíz éve a kéjgáz kereskedelmet? pedig akkor mára monopóliumunk volna a piacon, s nem volna lökdösődés, akármi, hane egy remek pultnál tíz féléből lehetne válogatni. de mindegy is, mert nem lettünk vállalkozók, így marad a lökdösődés egy lufinyi mámorért.
login_sziget1733/01/08/03 -

2003. augusztus 2.

...retinaégető fények és millió kérdés. Milyen prenatális élmény lehet másfél órát tölteni egy Dreadzone koncert mélyládáitól két méterre? Vajon melyik marketinges látta meg bennünk az arany oldalak célközönségét?

Az mindenesetre megnyugtató, hogy az eddig ismeretlen sár helyett a jól megszokott por fogadott. Aztán [a történeti hűség kedvéért 0443kor] Goldie megpöcögtette a Fatert és feltolta a kedvenc clownstepemet.

Kifele jövet csúnyán esőnek néztük a sátortetőről lepergő izzadságot...

Csekk disz aut, madár fakír! -

2003. augusztus 1.

Én már előre mondtam, hogy ne a 150 wattos porszívót csatolja a vénájára, de Johnny Cash hajthatatlan volt. Így elég cikin néztünk ki, mivel a kivénhedt rocker egy ökovámpírt húzott maga után, és akkor még nem is beszéltünk Christina Aguleira szivárvány színű nuncsákujáról. Egyszóval illusztris kompániával léptem a K-hídra, bár elég nehezen mozogtunk. Két oldalamon a fent említett ikonok, hátam mögött pedig tizenhárom év szakmai tapasztalat állt. Johnny Cash még a bejáratnál rájuk üvöltött, hogy takarodjanak, ő felejteni jött ide, meg hogy rakendrol. Aztán elveszítettük a fonalat.
dirty sticky floor -

2003. augusztus 1.

a hatszögletű útburkolatlapok hasadékain fortyogva buggyan fel a kiváló minőségű iszap, hangja zsigeri őserő, talán egy Tolkien-környezetben forgatott trollpornóhoz hasonlít leginkább, impossible to walk in this mud, mi történt volna, ha alkoholnál keményebb anyaggal készülünk? az egész sziget a csillagok háborúja szemétprésére hajaz, egy-egy termetesebb pocsolyában karvastagságú csápok sejlenek fel, már látom, ahogy napok múlva expedíciót indítanak a nagyszínpad előtti lápba veszett turisták után, mrs. bates sikoltozna örömében. a fák közül előbukkanó terepszínű fesztiválharcosok sörért fotóztatják magukat, soha vissza nem térő alkalom kínálkozik nobudget metálklipek forgatására.
« 1 | 2 »

Impresszum | Hirdetési árak
© 2002 Index.hu Rt