Dupla koncerttel tér vissza Magyarországra az Ignite

2015.10.19. 10:27

Tíz év után új albummal, és egy Európa-turnéval tér vissza a kaliforniai hardcorepunk számunkra legkedvesebb zenekara, a Téglás Zoli vezette Ignite. Utoljára 2006-ban adtak ki stúdióanyagot Our Darkest Days címmel, szóval ki kellett böjtölni a folytatást, ami 2016. január 8-án jeleni majd meg a Century Media kiadásában.

 Az A War Against You című albumon 17 felvétel hallható majd, köztük a korábban demóváltozatban már az internetre kikerült Falu című dal is, amit a rajongók a Place Called Home örököseként emlegetnek (ez az a nóta, amibe Zoltán az A csitári hegyek alatt és a Kossuth Lajos azt üzente című dalok szövegét építette be). Az Ignite januári turnéja egy dupla budapesti koncerttel zárul a főváros legnagyobb rock klubjában, a Barba Negra Music Clubban. Téglás szerint idén Januárban sokan lemaradtak a pesti koncertekről, mert hamar elfogytak a jegyek, így inkább adnak két bulit, hogy mindenki beférjen.

Az Ignite énekese most hogy hazaköltözött, a zene mellett új területen is kipróbálja magát: egy amerikai cég, a White Rabbit Partners Media egyik vezetőjeként fog tevékenykedni, ami a tervek szerint filmes és televíziós produkciók finanszírozásával foglalkozik majd.

Korábban is szó volt arról, hogy segíteni szeretnék azzal, hogy befektetőket hozok Magyarországra. Ezzel a céggel nagyon klassz dolgokat fogunk csinálni, ami pénzt hoz a magyar vállalkozásoknak. A média mellett kórházakat, drog rehabilitációs központokat és mentális egészségügyi intézményeket kívánunk nyitni és újranyitni itthon.

Az Ignite január 13-án Lengyelországban kezdi meg lemezbemutató Európa-turnéját.