Friss kommentek

Fluor: Nem hallottam arról, hogy feljelentettek

2 órája Módosítva: 2018-10-22 09:09
11

A Blikk megszólaltatta a Wellhello-szétválás kapcsán Fluort. Az együttes frontembere azt mondta a lapnak, 

Bartók Máté szaxofonos zenésztársamnak olyasmit nem írtam az sms-emben, hogy bántani akarom.

Tovább

Wellhello: Megvannak az új tagok, megy tovább a zenekar

október 20., 20:06 Módosítva: 2018-10-21 20:52
141

Ahogy arról beszámoltunk, egymás után jelezték a héten Facebook oldalaikon a Wellhello hangszeresei, hogy többé nem tagjai a produkciónak. A Wellhello magja, azaz Fluor és Diaz pár nappal később kiadott egy közleményt, amiben azt írták, hogy a hír igaz, de a zenekar új tagokkal megy majd tovább, annyi történt, hogy másfelé változtak.

A zenekar korábban szűkszavúan fogalmazó tagjai, akikről kiderült, hogy a teljes tagságon kívül a zenekar stábjából a főtechnikust és monitorkeverőst is magukba foglalják, a közleményre szintén egy közleménnyel reagáltak. Amiből egy kevésbé békés, rendőrségi feljelentéssel tarkított szétválás rajzolódik ki. Azt írták, egy véleménykülönbség után Fluor perrel fenyegette meg a zenekart. A kilépés mellett pedig azután döntöttek, írják, hogy Fluor a zenekar szaxofonosát, Bartók Mátét egy sms-ben úgy megfenyegette, hogy "testi épsége védelmében rendőrségi bejelentést kellett tennie".

Tóth Gergő, a Wellhello menedzsere a Facebookon osztott meg egy közleményt szombat este, egy nyílt levelet, amiben a következőt írják:

"Az elmúlt időszakban megjelent cikkek nyomán a jelen levelet aláíró, Fluorral Tomival és Diaz Lacival továbbra is együtt dolgozó Wellhello csapat (Tóth Balázs - szaxofon, Ferich Balázs – manager, Tóth Gergely – manager, Vincze Ferenc - technikai vezető, Busai Zsombor – fény/show, Juhász Kristóf vizuál/fény, Antal Márk – fénytechnikus, Megyeri Márton – irodai vezető, Herendi Ráhel – sajtófőnök, Lendvai Lilla – stylist, Szatai Gyula – technikus, Dobos György – biztonsági szakember, Simó Szabolcs – biztonsági szakember) véleménye az alábbi, amit szeretnénk, ha elolvasnátok.

Tomival és Lacival évek óta kitűnő baráti és szakmai kapcsolatot ápolunk. Meglepődve olvastuk a tegnapi híreket. Ekkor döntöttünk közösen, hogy szeretnénk hallatni a hangunkat. Elmondhatjuk, hogy Fluor és Diaz nagyon korrektek voltak velünk mindig, anyagilag, szakmailag és barátilag.

Kívánjuk, hogy a távozó zenészek megtalálják a nekik megfelelő zenekart. Köszönjük nekik az eddigieket! Már a jövőbe tekintünk, villámgyorsan összeállt a lelkes új zenekar. Mi pedig igyekszünk minden szakmai tudásunkkal Lacit és Tomit tovább segíteni, és az eddigi színvonalon folytatni a Wellhello sikertörténetét. Találkozunk a koncerteken!"

A Blikk  időközben azt írja , a rendőrség reagált ezzel a feljelentéssel kapcsolatban, azt írták, "a feljelentéssel összefüggésben az illetékes rendőrkapitányság ügydöntő határozatot hozott, melynek tartalmát annak kézhezvételét követően kommunikáljuk", ami a lap által megkérdezett szakértő szerint azt jelenti, hogy közbelső intézkedést hoztak, vagyis az "eljárás végéig valamiben már döntöttek. Ez lehet távoltartás is. Az érintetteket és a környezetüket is kihallgatják az eljárás során".

Tovább

Andrea Bocelli 2019. novemberben megint fellép Budapesten

október 20., 19:02 Módosítva: 2018-10-20 23:40
108

Andrea Bocelli olasz tenor 2019. november 16-án a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet, amelyen operarészletek mellett legújabb albumának dalai is megszólalnak.

A budapesti koncert programjában ismert operarészletek, az énekes népszerű popalbumainak dalai szerepelnek, de hallhatnak majd néhány új darabot a legújabb albumáról is - közölte a koncertszervező az MTI-vel.

A 60 éves tenor a koncertek mellett szinte minden évben új lemezzel áll elő. Legújabb albuma október végén jelenik meg Sí címmel. A lemez 16 vadonatúj dalt tartalmaz, amik témája a szeretet, a család, a hit és a remény.

A lemezen a világ legkiválóbb zenei csillagaival énekel együtt, így Ed Sheerannel, Dua Lipával, a crossover szupersztárjával, Josh Grobannal, a klasszikus szoprán Aida Garifullinával, valamint 20 éves fiával, Matteo Bocellivel. 

Tovább

Kiszállt a Wellhello mögül a teljes zenekar

október 19., 16:40 Módosítva: 2018-10-20 17:06
1483

Egymás után jelezték a héten Facebook oldalaikon a Wellhello hangszeresei, hogy többé nem tagjai a produkciónak. A Wellhello magja, azaz Fluor és Diaz pár nappal később kiadott egy közleményt, amiben azt írják, hogy a hír igaz, de a zenekar új tagokkal megy majd tovább. 

Hogy mi történt? Az utóbbi évben egyre messzebb sodort az élet minket egymástól a brigád egy részével, és úgy éreztük, ez a kapcsolat már nem az igazi, "másfele változtunk".

A zenekar korábban szűkszavúan fogalmazó tagjai, akikről kiderült, hogy a teljes tagságon kívül a zenekar stábjából a főtechnikust és monitorkeverőst is megukba foglalják, a közleményre szintén egy közleménnyel reagáltak. Amiből egy kevésbé békés, rendőrségi feljelentéssel tarkított szétválás rajzolódik ki,:

Az Elnöki közleményre reflektálva, a Wellhello zenekar szeretné tisztázni, hogy a héten miért hagyták el a formációt hatan; Kocsis Máté (dob), Szász Csaba (basszusgitár), Varga Gergő (gitár) és Wagner Emil (billentyű), továbbá Lugosi Dani (főhangmérnök) és Por Botond (monitorkeverő).

Egy az egész zenekart érintő véleménykülönbség miatt október 12-én délután Karácson Tamás (Fluor) e-mailben kinyilatkoztatta, hogy a vele egyet nem értőket, vagyis a formáció volt szaxofonosát, Bartók Mátét és vele együtt gyakorlatilag az egész Wellhello zenekart be fogja perelni. Ezt követően az esti Akváriumban megtartott koncert előtt minősíthetetlen és provokatív hangnemben beszélt a zenészeivel.

A kilépések végleges oka, ennek ellenére nem ez volt, hanem az, hogy szombaton Fluor sms-ben megfenyegette Bartók Mátét, akinek testi épsége védelmében rendőrségi bejelentést kellett tennie.

Ez a magatartás nem fért össze a zenekar tagjainak elveivel, ezért úgy döntöttek, kilépnek a produkcióból.

(Lángoló Gitárok)

Legendás külföldi stúdiót zúzott szét egy magyar zenekar

október 19., 14:59 Módosítva: 2018-10-19 19:24
378

"Kifejezetten súlyos, tele stoner és grunge témákkal" – írtuk lelkesen a Dungaree zenéjéről, amikor 2016-ban a Stenken premierezett a zenekar bemutatkozó albuma. A két évvel ezelőtti bemutatkozást még szülővárosában, Szegeden vette fel a Dungaree, legújabb anyagukat azonban már a legendás londoni Toe Rag stúdióban rögzítették. Az Electric Altar a Stenken hallható először.

Az 1991-ben alapított, vintage cuccokkal telepakolt Toe Rag Studios falai között az évek során olyan zenekarok fordultak meg, mint a White Stripes, a Tame Impala, a Supergrass, a Madness, a Wolf Alice (itt egy felvétel róluk a Toe Ragben), a Temples (itt meg róluk), a Wytches, a Kills, a Metronomy, az Electric Wizard, a Cribs, a Zutons, az Undertones és a Television Personalities.

Tovább

Az összes bohóc a mennybe jut majd

október 18., 16:36 Módosítva: 2018-10-19 17:02
150

"Nem szeretjük a határokat és a szögletes dolgokat, valami végteleníthetőt akartunk csinálni" – mondja debütáló nagylemezéről a budapesti Meg Egy Cukorka zenekar. A 2015-ben alakult trió 2018 márciusában, három nap alatt, vette fel a Jöhet Bármi című anyagát, amit a Stenken lehet először hallani.

Tovább

Michael Bublé mégsem vonul vissza

október 18., 11:12 Módosítva: 2018-10-18 15:35
6

Mégsem vonul vissza Michael Bublé, bár pár nappal ezelőtt még erről volt szó. Az énekes a Daily Mailnek adott interjúban nyilatkozta, hogy most megjelenő lemeze lesz az utolsó, amit kiad, mert visszavonul. A hosszú interjúban az énekes kifejtette a döntése hátterét, főleg az elmúlt két évről beszélt, amit kisfia betegsége határozott meg. Bublé Noah nevű fiánál 2016-ban diagnosztizáltak rákot, az énekes elmondása szerint ez új megvilágításba helyezett mindent, a munkáját is.

Tovább

Helyetted senki sem fog jó életet adni

október 17., 15:27 Módosítva: 2018-10-17 18:00
267

5 év telt el a Parfüm mindent elsöprő sikere óta: születésnapi koncertre készül Boggie, és új klippel is jelentkezett, amiben csepeli gyermekkora előtt tiszteleg, és üzeni mindenkinek: küzdj egy jobb életért! 

Tovább

Letartóztatták az embert, aki borzasztóan utálja David Bowie-t

október 17., 10:53 Módosítva: 2018-10-17 12:30
14

Letartóztatták azt a 29 éves férfit, aki fél éven belül kétszer is megrongálta David Bowie szobrát Angliában - írj az NME.

Tovább

A The Beatles Bors őrmestere lett minden idők legsikeresebb lemeze Nagy-Britanniában

október 13., 17:13 Módosítva: 2018-10-14 09:11
55

A The Beatles ikonikus Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band című 1967-es albuma lett a brit lemeztörténet eddigi legsikeresebb korongja, írja az MTI.

Tovább

Michael Bublé az utolsó interjújában bejelentette visszavonulását

október 13., 15:49 Módosítva: 2018-10-14 16:07
541

November 16-án jelenik meg Michael Bublé legújabb, Love című albuma, az énekes aDaily Mailnek adott interjúban pedig azt nyilatkozta, hogy ez lesz az utolsó lemez, amit kiad és visszavonul. A hosszú és érzelmes interjúban az énekes kifejti a döntése hátterét, főleg az elmúlt két évről beszél, amit kisfia betegsége határozott meg.

Tovább

A lényeg, hogy mindenki legyen kész!

október 12., 14:03 Módosítva: 2018-10-13 08:34
267

Nyomasztó, baljós videó készült Závada Péter újhiphopos projektjéhez: a trAnzKaPHka a tavalyelőtt megjelent, Kastély című lemez legnépszerűbb, kodein című dalához csinált klipet, a rendező Jakab Péter, az operatőr Rónai Domonkos volt, aki díjat is nyert a 3. Magyar Klipszemlén. A videóban egy lány menekül, hogy miért, arra azonban csak finom jelek utalnak. 

kaphka1.png
Tovább

Budapestre jön a Breaking Bad zenei főszerkesztője

október 12., 11:04 Módosítva: 2018-10-12 13:29
14

Jó, a music supervision nem teljesen az, mármint szerkesztés, illetve annál sokkal több, de nagyjából ráhúzható a tevékenységre, amiről tavaly a Stranger Things című Netflix-sorozat music supervisorja, Nora Felder ezt mondta az Indexnek:

A music supervison a mozgóképekhez párosított zene felügyeletét, rendezését jelenti. Sokan azt hiszik, annyiból áll, hogy a zenei aláfestés nélküli jelenetekhez zenéket válogatok, de ennél sokkal több: az olyan egyszerű feladatoktól, mint kitalálni, egy adott jelenetben a szereplő mit fog dúdolni, az olyan bonyolultakig, mint megtalálni egy bizonyos templomi kórust, és eldönteni, mit fognak énekelni.

Tovább

Ennyi jó klip nincs is! De van: átadták a Klipszemle díjait

október 12., 05:47 Módosítva: 2018-10-12 17:49
1242

Három éve indult  a hagyomány, hogy az év legjobb klipjeit méltóképpen ünneplik meg: a Klipszemlén számos kategóriában osztanak díjat a legjobb hazai klipeknek. Mivel a Stenk is szívén viseli a magyar klipek sorsát, ezért a kezdetektől benne voltunk a buliban, 2015-ben én voltam a zsűri tagja, a 2016-os, bombariadóval megtámogatott rendezvény Klág Dávidnak jutott, idén pedig Varga Attila Sixx pontozta a klipeket.

Idén a zsűri tagjai voltak még:

  • Blik Dani, a 235 Productions kreatív producere,
  • Fabricius Gábor mediadesigner, író, a Republic Group filmkészítője,
  • Jakab Juli, forgatókönyvíró, a Napszállta, a Senki szigete és a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan színésznője,
  • Sallai Zsuzsa “Sazsu”, a Viacom Hungary (MTV, Vh1, Comedy Central, Nickelodeon, Paramount) előadókért és zenéért felelős menedzsere
  •  és Oltai Kata művészettörténész, kurátor.

Ők választották ki a 665 darab, mintegy 40 órányi klipből a legjobbakat. Az egynapos szemle a mozivá alakított Ankertben volt, ahol csütörtök este a díjakat is átadták - köztük számos olyan klipnek, ami a Stenken premierezett, sőt, a kedvenc 2017-es klipünket is elismerték. A díjazottak között két olyan is van, amit most először lehet látni, ezeket PREMIER!!! jelzéssel láttam el. 

Tovább

Vacsoraasztalnál lövöldözne Tenki Réka

október 10., 15:43 Módosítva: 2018-10-10 23:40
387

Abszurd hangulatúra sikerült a Mörk legújabb klipje. A hamarosan megjelenő Death of Mörk Ep-jüktől a Doubt című, melankolikus hangulatú dalukhoz készítettek videót Tenki Réka és Keresztes Tamás főszereplésével, amit a Stenken lehet először megnézni. A videóban az egyik leghétköznapibb eseményt, a nagy családi vacsorát forgatják ki teljesen.

Tovább

Magyarországra jön a diszkózene alapítója

október 10., 14:07 Módosítva: 2018-10-10 15:46
330

A diszkózene alapítója, az elektronikus zene úttörője, Giorgio Moroder bejelentette első élő európai turnéját, amelynek keretén belül 2019. május 15-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel.

Tovább

Elhozza Magyarországra az Africát a Toto

október 10., 10:44 Módosítva: 2018-10-10 15:46
38

Újra koncertet ad Magyarországon a Toto. A fúziós rockzene több mint négy évtizede létező élő legendája, az internet jelenleg legnépszerűbb dala, az Africa előadója 2019. június 27-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.

Tovább

Rendőrségi ügy lett a barátnője torkára markoló Liam Gallagher botrányából

október 9., 17:36 Módosítva: 2018-10-10 10:56
1

Nyomozást indított a londoni rendőrség az egykori Oasis tagjaként híressé vált Liam Gallagher ellen, miután a zenész a nyáron kisebb dulakodásba keveredett barátnőjével, Debbie Gwytherrel, írja a Consequence of Sound.

Tovább

Vidéki elszigeteltségben született Apey legkülönlegesebb albuma

október 9., 15:21 Módosítva: 2018-10-10 08:56
254

"Részemről a legkülönlegesebb anyag, amit eddig valaha csináltam" – mondta Áron András az Apey & The Pea melletti másik zenekara, a Trillion új albumáról. Az eredetileg egyszeri alkalomra összeállt együttes Like Water címmel hozza ki második nagylemezét, amit a Stenken lehet először hallani.

Tovább

Majka és a Quimby klipjei is mozivászonra költöznek

október 9., 14:22 Módosítva: 2018-10-09 15:58
72

Egy év kihagyás után újra – ezúttal is egy indexes újságíróval a zsűriben – megrendezik a Klipszemlét, a legjobb magyar vonatkozású zenés videók egész napos seregszemléjét. Az idei versenyre szeptember első feléig lehetett nevezni az elmúlt majdnem két év klipjeivel.

Tovább

Helló, Africa vagyok, az internet kedvenc száma

október 9., 14:10 Módosítva: 2018-10-10 11:35
541

Önnek jutott már eszébe, hogy eljátssza a Toto együttes Africa című dalának éneksávját egy gumicsirkén? Nem hibáztatom, ha nem, de jobb ha tudja, hogy ilyesmivel kétmillió megtekintést is össze lehetett szedni idén a YouTube-on, pedig tényleg semmi más nincs benne, csak az Africa éneksávja egy gumicsirkén (na jó, meg egy igazi csirke).

Az internetes mémek kialakulása általában teljesen felfoghatatlan folyamat, főleg mostanában, amikor a netes kultúra odáig jutott, hogy már a szanaszét torzított ironikus impact font mémeken, az e betűn, és poszt-ironikus doge képeken is nevetnek az emberek. 

A folyamatosan változó trendhullámok kellős közepén elég kevés igazi szikla van, ami tényleg kiállja az idő próbáját, de a Toto idén 36 éves dala, az Africa pont ilyen. Már évek óta lappangott a kollektív tudattalanban, de idén aztán tényleg egészen bámulatos karriert futott be,

Látszólag teljesen indokolatlanul.

Joggal kérdezheti meg bárki, hogy mégis mi a fene lehet annak a hátterében, hogy fiatalok csillogó szemmel üvöltik az Africát, vagy hogy egy bristoli klubban azt tervezik, hogy egy egész éjszakán át csak az Africa fog szólni. Ha konkrétan megfejteni nem is lehet az Africa titkát, azért nagy vonalakban össze lehet rakni az ide vezető utat. 

Örökzöld megasláger

Az egész akkor kezdődött, mikor 1982-ben, az amerikai Toto két kevésbé sikeres album után Toto IV címmel kiadta a negyedik lemezét. Az 1976-ban alakult zenekarnak muszáj volt valami nagyot gurítania, ugyanis hiába robbantak be a köztudatba a Toto címet viselő debütáló lemezükkel – rajta olyan örök klasszikusokkal, mint a Hold the Line –, az azt követő két megjelenés, különösen a stadionrock felé kacsintgató Turn Back nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a kiadó pedig finoman szólva nem nézte jó szemmel a dolgot. Úgyhogy a Toto a Turn Back kudarca miatt a Toto IV-nél visszaváltott a korábbi, jól bevált formulára, sőt több tekintetben még tovább tökéletesítette azt, ez pedig meg is hálálta magát: a negyedik album

  • háromszoros platinalemez lett,
  • az emberek vették mint a cukrot,
  • az öt kislemezből három top 10-be került a Billboard Hot 100-as listáján,
  • a világhírt is meghozta a zenekarnak
  • és összesen hét Grammy-díjat ért, amiből az egyiket amúgy a magyar származású hangmérnök, Greg Ladányi kapta.
R-735095-1197508346.jpeg

Ez utóbbi elsősorban a Rosanna című számnak volt köszönhető, pedig már akkoriban sem azt, hanem az Africát játszották rongyosra a rádiók, és az Africa volt az is, ami 1983 februárjában azóta is egyedüli Toto-dalként eljutott a Billboard százas listájának legelső helyére. A dal 1982 októberében jött ki kislemezként is, ebben a formátumban pedig Nagy-Britanniába például nem sima bakeliten, hanem egy limitált kiadású, Afrika alakú képlemezen jutott el, és részben pont emiatt ért fel a harmadik helyre a brit listákon, és lett a Toto legnagyobb slágere a szigetországban.

Akkoriban viszonylag szokatlan módon klip is készült hozzá, ami az 1981-ben indult MTV-n futott be nagy karriert, azóta pedig YouTube-on hódít, ebben a pillanatban már elég közel jár a 400 millió lejátszáshoz a videó.

Remekül látszik tehát, hogy mekkora hatása volt a megjelenésekor, és azóta is az Africának, ez pedig annak fényében különösen vicces, hogy

majdnem lemaradt az albumról, mert úgy érezték, hogy tök szar az egész szám.

Steve Lukather gitáros egy 2006-os interjúban egészen konkrétan arról beszélt, hogy akkoriban úgy érezte, ez a legrosszabb szám az albumon, mert a szövegnek nem volt semmi értelme, és nem is illett a többi dal közé, végül pedig egy, a CBS tévétársaságnál dolgozó csávó győzte meg őket, hogy tegyék rá a lemezre.

Az Africa amúgy tényleg kilóg kicsit a lemezről, nem véletlenül, mert az ötlet úgy született meg, hogy David Paich, a zenekar billentyűse a '80-as évek elején megnézett egy csomó dokumentumfilmet az afrikai emberek szenvedéseiről, és megpróbálta elképzelni, hogy mit érezne, ha ő lenne ott. Jeff Porcaro, a Toto néhai dobosa úgy írta le a dolgot, hogy 

egy fehér srác megpróbál számot írni Afrikáról, de mivel sose volt még ott, csak abból tud kiindulni, amit a tévében lát, vagy amire emlékszik.

Ez megmagyarázza a bugyuta, sok helyen teljesen értelmetlen szöveget is (de tényleg, mit akar jelenteni az, hogy "As sure as Kilimanjaro rises like Olympus above the Serengeti"), mert az egésznek a lényege a kontinens iránt érzett szeretet átadása, így aztán a szöveg nem is akart valami összeálló egészet alkotni.

Ettől függetlenül egy tök jó számról beszélünk, ami le sem tagadhatná, hogy a '80-as években született. Ez utóbbi fontos sarokpont, mert

pont emiatt lesz generációkon átívelő és kortalan az Africa.

Az idősebbek tényleg nosztalgiával gondolnak vissza rá, a fiatalabbaknak is pont úgy hangzik, mint azok a zenék, amiket a szüleik hallgattak régen. Mostanában egyébként is reneszánszát éli a '80-as évek: a synthwave, a vaporwave, és az olyan sorozatok és filmek, mint a Stranger Things vagy a Ready Player One is ezt a retrohullámot lovagolta meg.

Tovább

Nekifutásból akarták fejbe rúgni a Limp Bizkit frontemberét

október 7., 22:43 Módosítva: 2018-10-08 21:45
143

Rövid időre megszakadt a Limp Bizkit szombat esti, Rock Allegiance fesztiválon adott koncertje, miután Fred Durst frontemberre nekifutásból, hátulról támadtak rá a színpadon, New Jersey állam Camden városában, írja a Consequence of Sound.

Tovább

Ez a szám fog szólni az X – A rendszerből törölve végén

október 5., 16:51 Módosítva: 2018-10-06 00:01
163

Hamarosan mozikba kerül a Liza, a rókatündért jegyző Ujj Mészáros Károly új filmje, az X – A rendszerből törölve. A fojtogató hangú thrillerhez Jónás Vera írt végefőcímdalt Evergreen címmel, amelynek videója a Stenken látható először.

Tovább

Újra összeáll a Westlife

október 5., 10:54 Módosítva: 2018-10-05 15:42
83

Hat évvel a 2012-es feloszlása után újra összeáll a Westlife. Kian Egan, Nicky Byrne, Mark Feehily és Shane Filan egy félperces videóüzenetben jelentette be, hogy új zenével/zenékkel és turnéval térnek vissza a popbizniszbe.

Tovább

Plágiummal gyanúsítják a Black Eyed Peast

október 4., 11:29 Módosítva: 2018-10-04 16:30
2

Azzal gyanúsítják a Black Eyed Peas-t, hogy Constant Part 1 & 2 című számukhoz jogtalanul használták Lone egy 2013-as dalát. Lone kiadója, az R&S Records tette ki a BEP klipjét Twitterre azzal a szöveggel, hogy "Ismerősen hangzik?" majd ezt osztotta tovább Lone is. A kiadó a Resident Advisor nevű oldalnak megerősítette, hogy senki nem kereste őket a dal felhasználásnak jogaival kapcsolatban.

Tovább

Meghalt Peggy Sue, Buddy Holly slágerének ihletője

október 3., 08:36 Módosítva: 2018-10-03 16:29
7

Peggy Sue Gerron Rackham még hétfőn halt meg 78 éves korában a texasi Lubbock egyik kórházában, írja az MTI. A Peggy Sue Buddy Holly 1958-ban született egyik nagy slágere volt.

Tovább

Nemi erőszakkal vádolják a Sigur Rós dobosát

október 2., 16:22 Módosítva: 2018-10-03 12:45
0

Orri Páll Dýrason tagadja a vádakat, de ettől még azonnal kilépett az így kétfősre zsugorodó izlandi zenekarból. Az indok, hogy megkímélje a zenekart a botránytól, mert egy zaklatási ügy elég rossz fényt tud mindenkire vetni, aki a vádlott környezetében van éppen. Orri munka közben ilyen egyébként: 

Tovább

Sztriptízbáros bunyó miatt feladta magát Cardi B

október 1., 19:24 Módosítva: 2018-10-02 10:19
49

Feladta magát a rendőrségen Cardi B, napjaink egyik legismertebb női rappere. Az AP szerint Cardi B-t egy sztriptízbárban kirobbant verekedés miatt keresték. A rappert veszélyeztetéssel, szabálysértéssel és fizikai erőszakkal gyanúsítják.

Tovább

Meghalt Charles Aznavour

október 1., 14:35 Módosítva: 2018-10-01 21:55
2442

94 éves korában meghalt a legendás francia sanzonénekes, Charles Aznavour, közölte szóvivője az AFP-vel. Aznavour franciaországi otthonában halt meg, nem sokkal azután, hogy hazatért japán turnéjáról. Annak ellenére koncertezett újra, hogy tavaly baleset érte, eltört a karja és sok fellépését le kellett mondania.

Tovább

Meghalt a Jeffferson Airplane egyik alapítója

szeptember 29., 18:33 Módosítva: 2018-09-30 07:27
0

76 éves korában elhunyt Marty Balin, a Jefferson Airplane alapító-gitárosa, írja a Los Angeles Times. A hírek szerint Balin a floridai Tampában hunyt el, miközben éppen kórházba szállították.

Tovább