Kanye West egymilliárd dollárt kér Zuckerbergéktől

2016.02.15. 18:24

Már-már gyanús, hogy Kanye Westnek is Habony Árpád osztogatja a tanácsokat. Bár Westnél nem ritka, hogy elgurul a gyógyszer, ez azonban véletlenül mindig akkorra esik, amikor új lemeze jelenik meg. Most sincs ez másképp, ráadásul a mostani a kilencedik a sorban. 

Per pillanat azt találta ki őszerénysége, hogy szüksége van egymilliárd dollárra, mert látnoki képességének gyümölcsei 53 millió dolláros adósságba sodorták - írja az MTI. Mivel megmentette a hiphop kultúrát, ráadásul megújította a divatvilágot, szerinte ennyi igazán jár neki. Ezt az összeget két embertől várja, Mark Zuckerbergtől, akinek  35,7 milliárd (mintegy 9800 milliárd forintos), és Larry Page-től, akinek 29,2 milliárd dolláros (mintegy 8000 ezer milliárd) vagyona lehet.

Kanye West szerint munkássága "jobbá teszi a világot", és szerinte fontos, hogy a technológiai vállalatok vezetői segítsék a valódi művészeket. 

Kanye West népszerű ruhamárkájáról, a Yeezy-ről mindenképpen érdemes tudni, hogy egy első kollekciós pólóért 210 (58 ezer forintot), míg egy pulóverért 1360 dollárt (376 ezer forintot) kér. 

    

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Wellness hétvégék belföldön

A kényeztetés egész évben jár Önnek! Válasszon a legjobb ajánlatokból.