Megtalálták a 73 éves eltűnt DJ holttestét

2016.03.11. 16:59
0 hozzászólás

Nagy valószínűséggel a hónapokkal ezelőtt eltűnt DJ Derek holttestét találták meg a rendőrök Bristol közelében, írja a Digital Spy. A 73 éves Derek Serpell-Morrisnak tavaly nyáron veszett nyoma, utoljára július 11-én, nem sokkal éjfél után látták, ahogy elhagyta az egyik helyi pubot. A hajnali órákban még használták a bérletét – hogy ő vagy más, nem lehet tudni.

DJ Derek a bulijain főleg soul, rocksteady, reggae, ska és dancehall számokat játszott, legtöbbször a helyi klubokban és pubokban, de fellépett például a Glastonbury fesztiválon is. Dolgozott a Massive Attackkel is, Daddy G egyenesen egy két lábon járó zenei lexikonnak nevezte. Dereket gyakran csak Nagy-Britannia legidősebb dj-jeként emlegették.

Ám a veterán lemezlovas nem csupán az éjszakában és a szórakozóhelyeken, hanem például Dizzee Rascal egyik klipjében is feltűnt, amelyik a Dirtee Disco című számhoz forgott, és természetesen ebben is a lemezjátszók mögött látható.

Derek a BBC-nek egyszer azt mondta, hogy a szettjeit leggyakrabban Bob Marley One Love című számával zárta. Ezzel búcsúzunk mi is tőle.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.