Meghalt Matt Roberts, a 3 Doors Down alapító gitárosa

2016.08.22. 11:06

38 éves korában meghalt Matt Roberts, a 3 Doors Down egyik alapítója és gitárosa, írja a Rolling Stone. A zenész 1996 és 2012 között volt a zenekar tagja, és ő volt a Kryptonite című sláger egyik szerzője is.

Roberts holttestét vasárnap hajnalban találták meg Milwaukee egyik szállodájának folyosóján. A zenész épp egy háborús veteránokat segítő koncertre próbált édesapjával, majd éjjel egy körül mindketten visszaindultak a szállásukra. Órákkal később már egy eszméletlennek tűnő férfihez riasztották a mentőket.

A gitáros apja, Darrell Roberts, aki a szomszédos szobában szállt meg, a CNN-nek elmondta: kilenc óra előtt tíz perccel arra riadt, hogy rendőrök dörömbölnek az ajtaján, akik azt kérdezték, ő-e Matt Roberts apja. "Mikor igennel feleltem, azt mondták, rossz hírük van: Matt elhunyt a múlt éjjel" – mesélte az idősebb Roberts.

A zenész halálának oka egyelőre ismeretlen, egyelőre a boncolás eredményeire várnak, a TMZ azonban úgy tudja, hogy túladagolás okozhatta Roberts halálát. A gitáros a szorongására erős gyógyszereket szedett, az apa szerint azonban a fia véletlenül adagolhatta túl magát.

Matt Roberts négy évvel ezelőtt szállt ki a 3 Doors Downból, 2012 májusában kiadott közleménye szerint egészségügyi állapotával indokolta a kilépését.

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport