Nem is oszlik fel a Die Antwoord

2016.09.12. 16:29

Bár a múlt héten bejárta a világsajtót a hír, hogy az együttes jövőre befejezi, most úgy tűnik, mégsem. Pedig a jövő évi lemezüket tényleg az utolsónak szánják.

Mi is átvettük péntek este az Exclaim értesülését, mely szerint a dél-afrikai rap-rave kollektíva jövő ősszel megjelentet még egy utolsó nagylemezt, aztán egy filmmel köszönnek el a rajongótáboruktól. 

Az Exclaimben megjelent cikk szerint ugyebár a frontember/rapper Ninja ezt mondta: "Vége az egésznek. Nagyszerűen érzem magam miatta. Egyáltalán nem félek a végtől. Nindzsa vagyok, nem félek a haláltól."

A Die Antwoord rappercsaja, Yolandi Visser azonban az Instagramon már azt írta, az Exclaim újságírója a szövegkörnyezetből kiragadva értelmezte át Ninja szavait: "Ez hazugság" - mondta a feloszlásukra Yolandi, aki azonban nem tagadta, hogy a jövő évi lesz a Die Antwoord utolsó lemeze, és utána jön a film. 

Viszont szerinte ettől még nem oszlik fel az együttes, sőt: "DIE ANTWOORD FOR EVA". Akármiről is van szó, az biztos, hogy PR-nak nem rossz a Die Antwoord most megjelenőm negyedik lemezéhez.

Ne maradjon le semmiről!