18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Saját születésnapi koncertjén halt meg az ünnepelt gitáros

2017.05.02. 14:51 Módosítva: 2017.05.02. 17:54

Bruce Hampton 70. születésnapját sztárvendégekkel ünnepelte, amikor a dzsemmelgetés közepén összeesett, a többiek viszont még percekig játszottak tovább.

Hampton az atlantai avantgárd/fúziós/progresszív szcéna legendája volt, számos zenekarban játszott, sőt, még filmszerepeket is kapott, így például látható volt egy kisebb szerepben a Pengeélen című filmben is.

Col. Bruce Hampton - Hampton 70 - 5/1/17 Fox Theatre

A gitáros 70. születésnapját az atlantai Fox Theaterben ünnepelte, ahol számos vendéggel játszott együtt: többek között ott volt a színpadon Peter Buck, az R.E.M. gitárosa, aztán a Pengeélen rendező-főszereplője, Billy Bob Thornton; Jon Fishman, a Phish dobosa, vagy éppen a magyar származású szájharmonikás, John Popper. 

A koncert ráadásában aztán Hampton egyszer csak összeesett (a videón 4:35-nél lehet látni), de a többiek még percekig nem álltak le, mert vagy nem vették észre, vagy viccnek gondolták. Ezt követően észlelték csak, mi történt Hamptonnal, aki nem sokkal később, a kórházba szállítás után meghalt.

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport