Pinknek és Channing Tatumnak bejött a nyitott házasság

videodiszko
2017.11.25. 08:11

A Beautiful Trauma videójában Channing Tatum feleségeként tűnik fel Alecia Moore, Sia egy csomó ismert embert hozott össze egy vidám karácsonyi partira, az OK Go ezúttal a nyomtatókra pörgött rá, Post Malone és Mike Patton zenekara, a Dead Cross pedig az erőszakra. A Videódiszkóban ezúttal is a hét legjobb klipjei közül válogattunk.

Sia: Santa's Coming For Us

Múlt pénteken adta ki karrierje legelső karácsonyi albumát Sia. Az anyag Everyday Is Christmas címmel jött ki, és a Santa's Coming For Us máris kapott egy jópofa videót hozzá, amelyben egy rakás híresség szerepel: Kristen Bell (Lepattintva, Rossz anyák 1-2.) és Dax Shepard (Bukós szakasz, Vásott szülők, Hülyék paradicsoma) férjt és feleséget alakít, ahogy az életben is, a nagyszülőket Henry Winkler (A vizesnyolcas, Éjszakai szolgálat, Távkapcs) és Susan Lucci (Született szobalányok, Joy)  játssza, a Télapó szerepében J.B. Smoove (Párterápia, A bébisintér) látható, de feltűnik még többek között Caleb McLaughlin (Stranger Things), Sophia Lillis (Az) és Wyatt Oleff (A galaxis őrzői 1-2., Az) is.

OK Go: Obsession

rendezte: Damian Kulash, Jr. & Yusuke Tanaka

Az OK Go mindig is erős volt az emlékezetes videók készítésében: diliztek már például autóban, építettek akadálypályát, idomítottak be kutyusokat, játszottak zérógravitációsat, meg eleve tök jók a gondosan megkomponált bohóckodásban, a Here It Goes Again futópados klipjével pedig 2007-ben Grammyt is nyertek. Ezúttal a nyomtatókat szúrták ki maguknak: a klipben látható fal, ami előtt a zenekar bolondozik, 557 nyomtatóból épült, a forgatás során felhasznált papírmennyiség pedig az utolsó lapig újra lett hasznosítva.

Post Malone ft. 21 Savage: Rockstar

rendezte: Emil Nava

A brit Emil Nava a 32 éves kora ellenére igazi veterán klipmester, aki olyan nevekkel dolgozott már együtt, mint Calvin Harris, Jennifer Lopez, Ellie Goulding, Rita Ora, Selena Gomez és Pharrell. Ezúttal Post Malone és 21 Savage közös dalához, a Rockstarhoz készített szamurájkardos-kaszabolós videót, amiben rengeteg a vér, úgyhogy az ilyesmire érzékenyek most inkább ugorjanak egy nagyot. Hamarosan egyébként a 2016-os Stoney folytatása, a Beerbongs & Bentleys is megjelenik majd.

Dead Cross: Church Of The Motherfuckers

rendezte: Michael Panduro

Akinek bejön az erőszak és az egyéb őrültségek, semmiképp se hagyja ki a Dead Cross brutális videóját, amelyben papok püfölik egymást véresre, miközben egy apáca titokban egy ostyával maszturbál, egy terhes srác pedig a természetben vajúdik. (Furcsamód nem korhatáros ez sem.) A Faith No More-ból ismert Mike Patton, az egykor a Slayerben doboló Dave Lombardo és a többiek zenekara augusztus elején hozta ki az első albumát, nem sokkal később pedig letartóztatták őket Houstonban.

P!nk: Beautiful Trauma

rendezte: Nick Florez & RJ Durell

Pink ugyan a férjével és a gyerekeivel érkezett Magyarországra a Szigeten adott koncertje miatt, a héten megjelent legfrissebb videójában azonban már egy új férfi oldalán tűnik fel. Ez a férfi pedig nem más, mint Channing Tatum, aki Pink férjét alakítja egy szokványosnak semmiképpen sem tűnő házasságban és háztartásban, amiben Pink gyógyszereket töm magába a konyhaszekrényből, Tatum meg lebukik, hogy titokban a nője ruháit viseli. Aztán a fináléban az is kiderül, hogy ez egy szexuális izgalmakat kereső, nyitott párkapcsolat. A Beautiful Trauma Pink legutóbbi, októberben megjelent albumán hallható, annak címadó és egyben nyitódala is egyben.

Yung Lean: Metallic Intuition

rendezte: Suzie & Leo

Yung Lean két héttel ezelőtt hozta ki legújabb albumát, a Strangert, ami mellé egy azonos című, hétperces kisfilm is készült. Közben eltelt pár hét, a lemez Metallic Intuition című száma pedig nem egyszerűen csak egy videót kapott, hanem egy konkrét előzményklipet a kisfilmhez.

Ne maradjon le semmiről!