Se Berlinben, se Párizsban nem fog koncertezni Lady Gaga

2018.02.04. 13:59 Módosítva: 2018.02.04. 15:20

Egészségi okokból végleg lemondta elhalasztott európai turnéjának utolsó 10 koncertjét Lady Gaga. A Live Nation koncertszervező szombaton közleményben jelentette be, hogy a 31 éves amerikai énekesnőt "súlyos fájdalmak gyötrik, amelyek nagy mértékben akadályozzák az élő színpadi szereplésben".

Vasárnapi és csütörtöki londoni show-ját már nem tartja meg Lady Gaga, és elmarad manchesteri, zürichi, kölni, stockholmi, koppenhágai, berlini és két párizsi fellépése is.

Lady Gaga a Facebookon azt írta:  orvosai döntöttek úgy, hogy otthonában kell lábadoznia, de  nagyon le van taglózva amiatt, hogy csalódást kell okoznia rajongóinak.

Az énekesnő fibromialgiában, egy rendkívül összetett kórban szenved, amely depresszióval, ízületi és izomfájdalommal jár, és gyakran okoz emésztőszervi panaszokat is.

Fájdalmai miatt Lady Gaga szeptemberben lefújta Rio de Janeiró-i fellépését, majd elhalasztotta Joanne World Tour nevű koncertkörútjának európai szakaszát is, amely ugyanabban a hónapban kezdődött volna Barcelonában.

Novemberben már újra turnézott Észak-Amerikában, és januárban bepótolta elodázott európai koncertjeinek egy részét is, de a körutat most nem tudja folytatni.