Elmaradt a KFT és a Quimby szlovákiai fellépése

2008.08.29. 12:56
A szlovákiai One Fesztivál szervezői leléptek, a rendezvényre hiába érkeznek a fellépők, nem tudnak játszani.

Elmarad a dél-szlovákiai Somorjára tervezett One Fesztivál a hétvégén, amin több magyar zenekar is fellépett volna - értesült az ujszo.com. A szervezők nem elérhetőek.

A PRESStige című nyitrai magyar egyetemi lap munkatársai élő blogközvetítésben tudósítottak volna a zenei rendezvénysorozatról. Blogbejegyzésükben a következő olvasható: "A fesztivál területén nem sok változás történt, a szervezők ismeretlen helyre távoztak és nem elérhetőek. Az áramot hamarosan kikötik, a kerítés gondolom egy ideig szomorú mementóként fogja hirdetni, mi is készült itt. Sajnos így végződik egy lelkesedéssel, de a professzionalizmus teljes hiányával előkészített valami."

A nulladik napon a KFT együttes is fellépett volna, a zenekar honlapján az olvasható, hogy szervezési okok miatt elmarad a koncert. A Quimby együttes miatt is sokan látogattak el a somorjai ONE Fesztiválra - írja a zene.hu. A fesztiválon senki nem tájékoztatta a résztvevőket arról, hogy mely koncertek valósulnak meg, és mik maradnak el.

A Quimby megjelent ugyan a fesztiválon, de nem lépett fel. A zenekar a következő közlemény tette közzé honlapján: "Sajnáljuk, hogy a mai koncert Somorján elmaradt - ott voltunk teljes felszereléssel zenélésre készen, de sajnos a fesztivál nem tudta biztosítani a koncerthez szükséges és előre leegyeztetett feltételeket. Reméljük, hogy aki ott volt, a megtartott koncerteken jól érezte magát, és hamarosan egy másik alkalommal találkozunk!"