Lenke
18 °C
31 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Matt Damon rengeteget verekedett már kamerák előtt, úgyhogy pontosan tudja, hogyan kell hitelesnek látszani egy ártatlan bunyónak. A GQ magazin amerikai szerkesztőjével készített egy videót, amiben elmagyarázza, hogy mitől is tud hiteles lenni egy kamu ütés. A legfontosabb kérdés mindig, hogy hol van a kamera, ennek kell alárendelni mindent. 

    Mindez természetesen a Jason Bourne promóciójának a része, ami itthon július 28-án kerül a mozikba. A szériához nemcsak Damon, de az első három filmet rendező Paul Greengrass is visszatér. További szerepekben Alicia Vikander és Tommy Lee Jones lesznek láthatók.  

  • Cristano Ronaldo nevét viseli majd nemsokára a madeirai repülőtér, közölte a régiót vezető Miguel Albuquerque pénteken, hogy ezzel tisztelegjenek a szigeten született játékos előtt. A kétszeres aranylabdás, immár Eb-győztes futballista Albuquerque-kel közösen nyitotta meg a játékos első hoteljét a szigeten, itt történt a bejelentés. A sziget repülőterét eddig Santa Catarina repülőtérnek hívták.

  • Amennyiben Ön járt már bármilyen kültéri zenés rendezvényen az elmúlt egy évben az valószínűleg hallotta már Major Lazer és MØ közös dalát a Lean On-t, ami mostanra mindenféle házibuli kötelező kellékévé vált. Ha névről mégsem lenne ismerős itt tudja újra meghallgatni.

    A Major Lazer DJ páros (Diplo és Switch közös produkciójáról van szó, akik tavaly a Sziget fesztiválon is megfordultak) ezúttal megint MØ-vel dolgoznak együtt, de ezúttal bevették Justin Biebert is, biztos, ami biztos. A zeneileg nem sok újdonságot tartalmazó dal pontosan arra született, hogy elsőre beleragadjon az ember fülébe, úgyhogy valószínűleg a siker ezúttal sem marad el.

    A dalszöveg egyébként azzal indít, hogy mindenki füvezik, de nincs ezzel semmi gond, mert mikor rossz az ember kedve, akkor úgysem lehet mást tenni. Később Bieber arról énekel, hogy bármilyen nehézségből hajlandó megmenteni szerelmét, akit a dalban a dán énekesnő testesít meg.

  • Csütörtök óta dögmeleg van a Közel-keleten, mármint az ottani, sivatagban edzett mérce szerinti dögmeleg, nem az a langyi 30-35 fok, amikor mi itthon a légkondi távirányítójáért nyúlunk. 50 fok felett, na, az már valami! A World Meteorological Organization hivatalos mérései Kuvaitban és az iraki Bászrában ma 54 fokot mutattak, aminél melegebbet a hőmérő feltalálása, és a hivatalos meteorológiai használata óta csak a kaliforniai Death Valleyban mértek. Az abszolút rekord a halál Völgyében 56,7 fok, ezt 1913-ban mérték. (via Mashable)