Irén, Írisz
6 °C
15 °C
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Orbán Viktor a vasárnapi rádióinterjújában - egyebek mellett - arról beszélt, hogy a Nyugat nem ítéli veszélyesnek a terrorizmust. 

  Ezzel az állásponttal csak egyetlen baj van: nem igaz. 

  Vezető hír, hogy a TEK elfogott egy ISIS-harcost. Csakhogy az ISIS-harcos kilétét nem a TEK derítette fel. A férfit a belga titkosszolgálat azonosította be elsőként. A belgák adták át a TEK-nek a bizonyítékokat is. Ebben semmi rendhagyó nincs, az összes ilyen információ külföldi (főleg európai) partnerszolgálatoktól érkezett eddig is és így lesz ez valószínűleg a jövőben is.  

  Ennyit a Nyugat bénázásáról és arról, mennyire ítélik veszélyesnek a terrorizmust. 

 • Március 25-én hétfő reggel 8-tól egészen április 7-ig sávlezárással együtt járó karbantartásra lehet számítani a Budakeszi úton a Labanc utca és a Szép Juhászné között, ezt írja a BKK Info.

  A Zsámbéki-medence autósai jobban teszik, ha vészforgatókönyvvel is felkészülnek a következő hetekre, mert ki tudja előre megmondani, hogy mit okoz majd a sávlezárás az egyébként is túlterhelt útszakaszon.

  Jegyzet 2019-03-24 151121.png

  Javasolnám, hogy ne is üljenek autóba, hogy a 22-es busszal időben (és borzasztóan korai kelés nélkül) beérjek a reggel nyolcas hírügyeletre, de az eddigi tapasztalat azt mutatja, hogy úgyis marad a kipufogógázos lépésben haladás.