16:00, December 03.
Hollandia 0
Egyesült Államok 0
Kalifa Nemzetközi Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 03.
Argentína 0
Ausztrália 0

Lucza Mária

Itt a luxusékszer-vásárlás új dimenziója: online gyémántüzletben nézheti ki ajándékát kedvesének Itt a luxusékszer-vásárlás új dimenziója: online gyémántüzletben nézheti ki ajándékát kedvesének

Egyedülálló kínálattal és rendhagyó digitális szolgáltatással várja vásárlóit egy magyar ékszermárka.

tegnap, 14:08

Rácz Jenő saját címlapfotóival díszíti otthonát, Erős Antónia megmutatta, mit visel az asztal alatt Rácz Jenő saját címlapfotóival díszíti otthonát, Erős Antónia megmutatta, mit visel az asztal alatt

Legújabb Instahíradónkban összefoglaljuk, mit osztottak meg magukról hazánk hírességei az elmúlt egy napban az Instagramon.

tegnap, 11:55

A Nagy Ő: Árpa Attila döntésének hisztérikus zokogás lett a vége A Nagy Ő: Árpa Attila döntésének hisztérikus zokogás lett a vége

Olvassa el ma is reggeli hírösszefoglalónkat!

tegnap, 08:55

Megtörte a gyász András herceget. II. Erzsébet királynő másodszülött fia már azt sem viselte jól, amikor a katonai menettel elindulva a Westminster Hallból a közeli Westminster Apátságba, vagyis az állami gyászszertartásra szállították néhai édesanyja koporsóját. 

Daily Mail című brit napilap által közreadott fotón jól látható, mennyire megrohanták az érzelmek a botrányairól is elhíresült herceget, aki könnyeivel hiába küszködött.

 

Ezúttal sem viselte a katonai egyenruhát, azt ugyanis csak a királyi család aktívan szolgáló tagjai vehetik fel.

II. Erzsébet királynő temetése világszerte hatalmas érdeklődést vált ki az emberekből. Várhatóan 4,1 milliárd embert ültet tévéképernyők elő a búcsúszertartás, mely így a világ legtöbb nézőt vonzó tévés eseményévé válik, bukkant rá a 24.hu.

 

Vilmos walesi herceg családját követően Harry sussexi herceg felesége, Meghan Markle is megérkezett II. Erzsébet királynő temetésére.