Hedvig
4 °C
15 °C
141 852 szavazat
204 873 szavazat

Lucza Mária

Ebben a házban halt meg Brittany Murphy, sötét titkokat rejt az ingatlan Ebben a házban halt meg Brittany Murphy, sötét titkokat rejt az ingatlan

A néhai színésznő 2003-ban vásárolta meg a Hollywood Hills-i ingatlant, ráadásul nem is akárkitől. Britney Spearstől vette meg.

tegnap, 19:08

Tényleg látványos, mennyire hasonlít ez a lány Kim Kardashianre Tényleg látványos, mennyire hasonlít ez a lány Kim Kardashianre

Ezt az arcot realitysorozat-sztárról ismerjük! Sonia Alias akár a négygyermekes anyuka dublőre is lehetne. Szavazzon: Ön szerint hasonlítanak?

tegnap, 17:28

A szokatlan külső is lehet szép: mutatjuk a világ legextrémebb modelljeit A szokatlan külső is lehet szép: mutatjuk a világ legextrémebb modelljeit

Ebben az összeállításban olyan embereket mutatunk, akik különleges külsejük miatt lettek modellek.

tegnap, 11:02

Nagyot fordult a világ az elmúlt években a magyar Tokio Hotelként is emlegetett No Thanx zenekar egykori énekesével, Skrapits Erikkel.

skrapits-erik
Fotó: RTL Klub

A 2006-ban alakult tinirock együttes korábbi frontemberének mindennapjait a munka, a család és a hétvégi fellépések teszik ki, a zenélést ugyanis nem hagyta abba, rövidesen egy klipet is kiad. Néhány évvel ezelőtt az X-Faktorban is szerencsét próbált, melyre ma már nagy hibaként tekint. Jelenleg kézbesítőként dolgozik, de a postásmunka mellett vállalkozása is van.

Ausztriában dolgozom, postás vagyok. Amikor Budapesten éltem, akkor marketingvezető voltam. Aztán megnősültem, meg jöttek a gyerekek és úgy voltunk vele, hogy gyereket nevelni nem szeretnénk Pesten, így visszaköltöztünk Szentpéterfára. Ha itt élsz az osztrák határ mellett, adja magát a dolog, hogy Ausztriában mégiscsak jobb dolgozni. Egy csomó dolgot kipróbáltam. A munka soha számomra sem volt szégyen. Voltam McDonald's-ban, a DHL-nél, voltam Sparban. Most pont ezt csinálom és szeretem. A postásmunka mellet egy vállalkozásom is van, hétvégenként fellépések, szóval szeretek több lábon állni.

– magyarázta az ugytudjuk.hu-nak adott interjújában Skrapits, hozzátéve, még nem kézbesített olyannak levelet, aki felismerte volna.

Skrapits azt mondja, a régi zenekari tagokkal több mint tíz éve nem találkozott.

Az idei év mindenképpen a nagy visszatérést jelentheti Adele számára, aki hat év kihagyás után múlt pénteken új albumot jelentett be.

A rajongók már régóta várták, hogy a 33 éves énekesnő új dalokkal jelentkezzen, s bár eseménydús időszakot tudhat maga mögött – elvált gyermeke apjától, mintegy 45 kilót leadott, és újra rátalált a szerelem is –, arra is szánt időt, hogy az új lemezt felénekelje.

A visszatérés azonban lemondással is jár: hogy a hangszálait védje, arra kényszerült, hogy letegye az alkoholt. Az énekesnő azt mondja, ettől igen szomorú lett.

Az aperol spritz a kedvencem! Ám mivel a visszatérésemre készülők, nem ihatok. A karanténban többet ittam a kelleténél.

– ismerte be az Instagramon indított élő bejelentkezésben az énekesnő, akinek szavait a The Sun című brit napilap idézte. Adele egyébként arról is szót ejtett, hogy az alkoholmámor a szorongását csak még inkább felerősítette. 

 

Régóta vártuk már, hogy bemutassák a James Bond-saga legújabb epizódját, a No Time To Die – Nincs idő meghalni című filmet, ám úgy tűnik, nem mindenki van elragadtatva ettől.

Egy brit férfi például, aki már több mint egy évtizede a 007-es ügynök hasonmásaként keresi a kenyerét, attól tart, hogy a Daniel Craiget elbúcsúztató rész után munka nélkül marad.

Nincs mit tenni, Craig visszavonulásával egyre kevésbé leszek népszerű. Az elmúlt 14 évben folyamatosan Bondnak adtam ki magam, de hamarosan nem fogok tudni ebből pénzt keresni. Végtére is, annak idején Sean Connery és Pierce Brosnan hasonmásai is erre a sorsra jutottak.

– magyarázta a férfi, akit a munkája sokszor szólított külföldre: többek között Monacóban és Dél-Afrikában is járt.

Mirror című brit napilap riportja szerint Steve Wrightnak először az exfelesége mondta, hogy a megtévesztésig hasonlít a 007-esre. Azt csak remélni merjük, hogy a házasságuk nem emiatt futott zátonyra.