Lenke
17 °C
33 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Olvasóink többsége - pl. én is - valószínűleg 2017-ben hallott először a zsarolóvírusokról. Pár éve jelentek meg az elsők, viszont mostanában kezdtek el pörögni igazán. 

  Mit gondolnak, miért? Véletlenül? Hát nagyon nem! 

  Bencsáth Boldizsár adatbiztonsági szakértő szerint az úgynevezett zsarolóvírusok azért mostanában terjedtek el igazán, mert már van annyi számítógép, hogy a támadók elég pénzt tudjanak szerezni, míg korábban kevesebben használtak számítógépeket. A szakértő az állami hírügynökség szerint azt mondta vasárnap az M1-en:

  most eljött az a kor, amikor mindenkinek van számítógépe és mindenki megtámadható.

  Szóval aki nem vette volna észre, beköszöntött a PC-k aranykora, eddig nem használtak annyira sokan computereket, de most már igen! 

  Használják ki a világháló adta lehetőségeket, internetezzenek, szörfözzenek a weben, de persze csak óvatosan. Ebben a cikkünkben adtunk pár tippet, hogyan védekezhet a zsarolóvírusokkal szemben. 

 • Bikinis szépségverseny nagyiknak? Elsőre kissé bizarrnak hangzik a dolog, de a képek alapján elég nagy buli volt a kínai Tiancsin aquaparkjában megrendezett szépségverseny. Több mint négyszáz, ötvenöt évesnél idősebb versenyző közül végül a 78 éves Ma Jing volt az, akinek a fejére tették a legdögösebbnek járó tiarát. 

  A legszebb bikinis nagyikért kattintson:

 • Hamarosan kiderül, ki lesz a nyertes az idei Hemingway-hasonmás versenyben Floridában. A versenyt a híres író kedvenc kocsmájában tartják meg most is - mint ahogy 1981 óta minden évben. Péntek este még csak az elődöntők zajlottak, de ezt a képet elnézve, erős a mezőny idén is.

  2017-07-21T151328Z 1550057083 RC13368F3100 RTRMADP 3 FLORIDA-HEM