Timót, Xénia
-10 °C
-1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • És valahol garantálni, hogy az ember a büdös életbe' be ne tegye a lábát abba a műszaki boltba, ahol a tévéből egy koszos, hosszú hajú lány mászik ki. A rejtett kamerás videó egy reklám persze a Rings című horrorhoz amiben Matilda Lutz, Alex Roe, Johnny Galecki, Aimee Teegarden, Bonnie Morgan és Vincent D’Onofrio szerepel, és a klasszikus japán-horrorfranchise legújabb amerikai inkarnációja. Bemutató február 3., nálunk is.

  Ja, a videót mostanáig 172 millió alkalommal nézték meg a Facebookon. Hoppá.  

 • A skót rocksztárt meghívták a skót futballkupa sorsolására, benne mindig lehet bízni, hogy feldob bármilyen átlagos eseményt.

  A 72 éves, de 12 évesként viselkedő showman meg is tette, ehhez természetes sármja mellett némi viszkire is szüksége lehetett, bár ez csak megérzés.

  animation.gif

  Lényeg a lényeg, vicces volt, de még így sem tudott akkorát bakizni, mint a másik, konszolidált vendég. Ő ugyanis beleesett a hatos-kilences csapdájába, és összekeverte a két - valóban nehezen megkülönböztethető, épp emiatt most is alá, és nem föléhúzott - számot. (2:00 környékén a matematikai félreértés.)

  Mr. Stewart húzta ki kedvenc csapatát is, a Celticet, ezt kissé megünnepelte, majd zárásként ignorálta szegény műsorvezetőt.

 • A címbéli állításra van képi bizonyítékunk is, mutatom, mert épp mostanában fut körbe a világon:

 • Legalábbis a Washington Post cikke szerint, amelyben két közegészségüggyel foglalkozó egyetemi professzor azt írja:

  • ha visszavonják az Obamacare néven elhíresült törvénycsomagot, akkor konzervatív becslések szerint 20 millió ember vesztheti el az egészségbiztosítását;
  • a legmegbízhatóbb felmérések alapján az egészségbiztosítási rendszer kiterjesztése során minden 455 újonnan bevont biztosított közül évente egynek életmentő fontosságú, hogy hozzájuthat az ellátáshoz;
  • tehát ha 20 millió embertől elveszik, akkor a fenti két számból az jön ki, hogy évente 43 ezer 956 ember vesztheti életét azok közül, akik elvesztik a biztosításukat.

  Persze ennél az alapmateknél azért bonyolultabb a kérdés, az Obamacare-ről itt írtunk hosszabban. Mindenesetre Donald Trump rögtön nekitámadt a reformnak.