Fideszes önkormányzatoknak dolgozik Várhegyi Attila

2007.04.20. 19:25
Több fideszes önkormányzat foglalkoztatja Várhegyi Attila egykori pártpolitikus cégét: a társaság legutóbb a hódmezővásárhelyi kommunikációs pályázatot nyerte el - adta hírül a Magyar Rádió.

Várhegyi Attila, a Fidesz korábbi pártigazgatójának PResztizs Média Kft-je nyert a hódmezővásárhelyi önkormányzat közbeszerzésén, amit városmarketing feladatokra írt ki a város - adta hírül a Magyar Rádió. A tenderen két cég indult, de csak Várhegyi ajánlata volt érvényes.

A tíz hónapra szóló médiatanácsadó megbízásért 27 millió forint jár. A március közepétől érvényes szerződés szerint a cég az önkormányzat arculatának kialakítása mellett a városvezetés napi kommunikációját is segíti. Részt vállaltak például már a hódmezővásárhelyi kórházból elküldött mindszenti férfi halála kapcsán indított médiaoffenzívában is, amelyben Lázár János polgármester az egészségügyi reform első áldozatának nevezett egy mentőben meghalt mindszenti férfit.

A Magyar Rádió szerint nem ez volt az első hódmezővásárhelyi munkája a társaságnak, apróbb megbízásokat már kaptak korábban is.

Várhegyi Attila a Magyar Rádiónak nyilatkozva elmondta, évekkel korábban Rapcsák András polgármestersége idején is jó viszonyt ápolt a vásárhelyiekkel, ezt azóta sem szakította meg, hogy Lázár János vette át a város vezetését. A volt pártigazgató nyilatkozatából kiderült, a Csongrád megyei önkormányzat mellett több fideszes önkormányzattól kap, illetve kapott korábban megbízásokat.