Ok nélkül verték eszméletlenre Tapolcán

2008.03.17. 20:48
Két 17 éves fiú eszméletlenre vert egy ittas férfit egy tapolcai szórakozóhely előtt. A férfi azóta is kómában van.

Minden ok nélkül ütött le és rugdosott meg egy ittas férfit két tizenéves gyerek Tapolcán, a rendőrség eljárást indított a fiatalok ellen.

A sérültet jelenleg is mély altatásban tartják az ajkai kórházban, a támadói ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt folyik eljárás.

Szombaton este a Veszprém megyei város egyik szórakozóhelyének közeléből telefonált be a kapitányságra egy járókelő, aki elmondta, hogy a járdán egy mozdulatlan, vérző fejű férfi fekszik.

A rendőrség két fiatalemberhez jutott el a nyomozás során, és kiderült, a 17 éves fiúk aznap este sok időt töltöttek a helyszín közeli szórakozóhelyeken, majd 22 óra körül kimentek az utcára levegőzni.

Egy, a járdán megjelenő, bizonytalan léptű férfit meglátva, hirtelen ötlettől vezérelve odarohantak az ismeretlenhez, akit leütöttek, majd a földre kerülése után még bele is rúgtak.

A vélhetően koponyaalapi sérülést szenvedett 32 éves férfi jelenleg is életveszélyes állapotban van, a rendőrség ezért életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást a támadói ellen.