Leszbi sztriptíz a gimiben

2007.05.02. 12:01
A silkeborgi iskolában minden évben rendeznek sztriptízversenyt, de az idei túl erotikusra sikeredett, az esetről videó is készült. A tanári kar nem tervez büntetést, és jövőre is megtartják a partit.

Sztriptízelő középiskolás lányok videója járja be a világot, miután az éves silkeborgi iskolai sztriptízverseny túl erotikusra sikerült, a legforróbb előadást pedig a diákok videóra vették.

Az iskolai rendezvényen egymást félmeztelenül tapizó, leszbikus lányokon nem is a silkeborgi tanári kar, hanem az oktatásügyi vezetők háborodtak fel.

Noha a tanárok nem tudták előre, mire készülnek pontosan a 16-18 éves diákok, az előadástól el voltak ragadtatva, írja a brit Metro újság, aki megszólaltatta az iskola igazgatóját is.

Erik Olesen szerint a minden évben megrendezett sztriptízverseny csak "ártatlan tréfa", bár ezúttal meredekebbre sikerült, mint szokott. A lányokat ugyanis végül a tanároknak kellett leállítani, amikor már nemcsak egymás mellét takargatták, de babaolajjal kezdték egymást bekenni.

Nem kapnak büntetést

"Azt hiszem, elfelejtették, mit csinálnak, és hol vannak. De szerintem akkor sem kell őket megbüntetni, hanem inkább meg kell óvni őket, a felvételek ugyanis felkerültek az internetre. El fogok beszélgetni azokkal is, akik a felvételt készítették" - nyilatkozta Olesen.

A verseny fődíja egyébként az iskolabüfé legjobb asztalaiért folyt, a nyertes osztály egy évre megkaphatja őket.

A lányok végül nem nyerték meg a versenyt, az igazgató szerint azért, mert "túl jók voltak". A silkeborgi gimnáziumban jövőre is megrendezik a versenyt, az igazgató pedig bízik abban, hogy nem történik hasonló eset.

A felvételek a YouTube-on terjedtek el nemzetközi viszonylatban, bár a videomegosztó szájtról már levették az igazán izgalmas első részt. A második még fent van - ezen fiúk idétlenkednek kartonból kialakított, a termékenységi mítoszokból ismert méretű papírpénisszel.