Nagy mellei miatt akarta leszállíttatni a buszsofőr

2007.07.17. 10:31
A koncentrálás nehézségeire hivatkozva akart leszállítani egy nagymellű, 20 éves bombázót egy lindaui buszsofőr a járműről, számolt be a hétfői Bild német bulvárlap.

A dél-németországi város 1-es buszvonalán utazó lánynak ugyan volt érvényes bérlete, de a sofőrt ez nem hatotta meg. A visszapillantóban folyton elvonták figyelmét Debora C. mellei.

"Hirtelen megállította a buszt - mesélte a Bildnek a lány - kinyitotta az ajtót, és rám üvöltött: "A maga dekoltázsa megőrjít! Akárhányszor magára pillantok a tükörben, képtelen leszek a forgalomra koncentrálni! Ha nem ül át máshova, kénytelen leszek leszállítani!"


A könnyű nyári ruhát és nyakláncot viselő Debora a lapnak elmondta, ezután átült máshova, de nagyon megalázottnak érezte magát a buszsofőr kirohanása miatt.

A Bild megkérdezte a lindaui közlekedési társaságot, miként kommentálja az esetet. "A buszsofőrnek megvan a lehetősége arra, hogy bárkit leszállíttasson, és megtette, amit jónak látott. A vezető figyelmét folyton elterelte a látvány, és ez a többi utasra is veszélyt jelentett."