Drogkereskedőknél lakott az eltűnt magyar lány

2008.10.05. 19:39
Lövöldözésbe is keveredett az az Amerikában több hónapja eltűnt magyar lány, akit a napokban talált meg egy magyar származású magánnyomozó. Pápay Ágoston azt mondta, hogy a lány három férfinél lakott egy pincelakásban.

Tímár Natália hétfőn tér vissza Magyarországra. A férfiak, akiknél lakott, elvették a mobiltelefonját és a bankkártyáját, a földön aludt, és egyedül nem engedték sehova. Végül megszökött, de egyelőre nem szívesen beszél arról, pontosan mi történt vele.

Pápay Ágoston magánnyomozó azt mondja, minden titkos nyomozási eszközt felhasználva két ismeretlen mobiltelefon számot tudott megszerezni, ezek alapján találták meg azt a házat, ahol Natália egy pincelakásban lakott három büntetett előéletű, drogkereskedelemmel foglalkozó férfinél.

A magánnyomozó a napokban New York egyik városrészében, Brooklynban akadt a lány nyomára. Pápay az RTL híradójának azt nyilatkozta, hogy információ szerint a lánynak sok esetben akarata ellenére kellett részt venni a társaság tevékenységében, többek között ott volt egy lövöldözés helyszínén is, ahol az egyik bandatag lőtt sebet kapott.

A lány tavaly nyáron utazott Amerikába cserediákként. New York államban tanult egy gimnáziumban, de megszegte az egyik feltételt, ezért hazaküldték. Ezután tűnt el. A család végül Pápay Ágostont, a magyar származású, de az Egyesült Államokban élő magándetektívet bízta meg a kereséssel. Pápay meg is találta a házat, de addigra a lány már nem volt ott. Megszökött, egy ismerős családhoz ment, onnan vette fel a kapcsolatot testvérével és a magánnyomozóval.