Zsazsa férje Anna Nicole Smith gyermekének apja?

2007.02.09. 21:26
Anhalti Frigyes, Gábor Zsazsa herceg férje úgy érezte, ideje megszólalnia a csütörtökön elhunyt playboynyuszi, Anna Nicole Smith ügyében. És ha már beszélt, oda is mondott. Állítása szerint ő Ann Nicole kislányának az apja, bár eredetileg a Zsazsa-rajongó playboynyuszit akarta örökbe fogadni.

Gábor Zsazsa magyar származású amerikai színésznő férje, Frederick von Anhalt herceg is azt állítja, hogy ő csütörtökön elhunyt Anna Nicole Smith egykori topmodell, színésznő öthónapos kislányának az apja, ami csak bonyolítja az éppen folyó apasági pert. Dannielynn születési anyakönyvi kivonata szerint apja Howard K. Stern ügyvéd. Anna Nicole egy korábbi barátja, Larry Birkhead fotós azonban azt állítja, hogy ő az apa, és hogy ennek érvényt szerezzen, pert indított.

"Ha tavaly szeptembertől visszamegyünk az időben, kiderül, hogy nem találkozott egyik fickóval sem, hanem velem volt" - jelentette ki von Anhalt egy pénteki interjújában. Közölte, hogy pert indít, ha a bíróság a perben részt vevő bármelyik férfinak odaítéli a gyereket.

Az 59 éves von Anhalt és a 90 éves Gábor Zsazsa több mint húsz éve házasok. Az egykori szexszimbólum, filmsztár egészsége az utóbbi években megrendült, 2005-ben szélütés érte, előtte 2002-ben pedig részlegesen lebénult egy autóbalesetben.

Frigyes, állítása szerint, először a nyolcvanas években találkozott Anna Nicole-lal. "Nagy rajongója volt Zsazsának, és olyan akart lenni, mint ő, hercegnő" - mesélte Frigyes. Felesége és Smith nem sokkal később rendszeresen találkozni kezdett, őt pedig arra kérlelte Anna Nicole, hogy csináljon belőle is egy olyan hölgyet, mint a neje. De miután ő nem akart elválni Gábor Zsazsától, csak az jöhetett szóba, hogy örökbe fogadják. Von Anhalt - mint mondta - már alá is írta az örökbe fogadáshoz szükséges iratokat, de felesége elvetette az ötletet.