Belehalt az anális szexbe egy debreceni nő

2004.02.12. 14:32
Alkalmi szexpartnere perverziói miatt vesztette életét egy középkorú asszony Debrecenben. Az asszony múlt pénteki halála nyomán a rendőrök rövid időn belül elfogták a végzetesnek bizonyuló perverziók feltételezett elkövetőjét, akit a bíróság már előzetes letartóztatásba is helyezett. A férfi vallomása szerint nemcsak tollat, hanem kolásüveget is használtak.
A hajdúsági megyeszékhelyen még a múlt csütörtökön jelentkezett kórházi ellátásra egy asszony, aki altesti fájdalmakra és fejfájásra panaszkodott. Alaposabb kivizsgálása után az orvosok megállapították, hogy súlyos vastagbél- és végbél-sérülései vannak, amiket minden bizonnyal egy erőszakkal felhelyezett műanyag golyóstoll okozott. Az asszonyon azonnal életmentő műtétet hajtottak végre, ám a beteg a gondos orvosi ellátás ellenére másnap életét veszítette.

Erőszakos úton a testnyílásban

Az azonnal elrendelt nyomozás hamarosan kiderítette, hogy a nő még a múlt hétfőn italozott együtt egy férfival, egy helyi presszóban. A nő alkalmi ismerősével szexuális kapcsolatot is létesített, s a boncolás azt valószínűsítette, hogy a golyóstoll ekkor került - erőszakos úton - a szerencsétlenül járt asszony testnyílásába. A toll azonban a nő testében bélperforációt és kiterjedt gennyes hashártyagyulladást okozott, s ez végül a nő halálát idézte elő.

Nemcsak toll, kólásüveg is

A nyomozók rövid időn belül elfogtak egy 41 éves debreceni férfit, aki beismerő vallomást tett. A férfi azonban a rendőröknek azt állította, hogy nemcsak egy tollat, hanem egy fél literes kólásüveget is bedugott a nő végbelébe, ám mindkettőt a nő hozzájárulásával. A férfit a bíróság kedden előzetes letartóztatásba helyezte.