Hercegnőt szült a minszki pincérlány

2008.09.18. 16:36
Egyik nap még felszolgált egy szállodában, másnap már egy dubaji herceg felesége volt.

Hercegnőt hozott a világra Natalja Alijeva, az egykori minszki pincérlány, aki tavaly munka közben találkozott a dubaji uralkodó család egyik hercegével, s nyomban hozzá is ment feleségül.

Szaid bin-Maktúm al-Maktúm herceg agyaggalamb-lövészetre érkezett a fehérorosz fővárosba, s ott az egyik szálloda elnöki lakosztályát foglalta el. Négy szakácsa főzött rá, rajtuk és a szobalányon kívül senki nem fért a közelébe.

Natasával mégis valahogy megismerkedett - a lány állítólag egy pohár gyümölcslét szolgált fel neki - s nyomban udvarolni kezdett neki. Többször meghosszabbította minszki tartózkodását, míg végül feleségül vette Natasát, majd vele - no meg a versenyen szerzett ezüstéremmel - utazott haza.

Natasa áttért az iszlám hitre, felvette az Ajsa nevet, s éppen egy évvel az esküvő után kislányt szült - tudta meg a Komszomolszkaja Pravda című lap Minszkben élő nagymamájától. A 91 éves nagyi a baba nevét nem tudta megmondani, csak arra emlékezett, hogy arab nevet kapott. Fényképet azonban nemcsak a nagyi, de még a dubaji alattvalók sem láttak, mert törvény tiltja az uralkodó család tagjainak fényképezését.

Natasa (Ajsa) mamája elutazott Dubajba - lehet, hogy végleg ott is marad -, s mindjárt vitt magával egy orosz nevelőnőt is a kis hercegnőnek. Csábították a nagymamát is, de ő már nem hajlandó utazni. A minszki rokonság várhatóan nyáron ismerkedhet majd meg a magasrangú bébivel, amikor Natasa-Ajsa ellátogat Minszkbe.