Kifinghatja magát a klubból

2007.12.05. 16:24
Egy brit klub levélben fenyegette meg egyik tagját, hogy kitiltják a helyiségből, ha továbbra is hangosakat szellent. A 77 éves férfi nem tagadja bűnösségét, de azzal érvel, hogy csak néha csusszan ki egy kis bélszél, és különben is az ajtó mellett ül. Szerinte arról van szó, hogy mióta meghalt a felesége, azóta megkopott a társasági stílusa, de ez csak a nőket zavarja.

"Nem kell egyből levelezni szóban is figyelmeztethettek volna" - kommentálta azt a figyelmeztetést a 77 éves Fox úr, miszerint nem engedik többé be egy klubba, ha nem tartja kordában bélhangjait. A brit szórakoztatóipari egység azután dorgálta meg levélben "alul böfögő" tagját, miután több vendég panaszkodott a hangos bácsira. A klub arra kéri az idős urat, hogyha a szükség úgy hozza, akkor legalább menjen ki.

Fox úr szerint viszont mindössze csak kis szelekről van szó, amely senkit sem bántanak. A klubban egyébként is az ajtó mellett ül, és amikor csak teheti, ki is megyek a helyiségből. "De néha meglepetésszerűen érkezik az inger, és akkor kicsusszan"- mentegetőzött Fox úr.

Azt a nyugdíjas nem tagadja, hogy hangosat szellent, azt viszont igen, hogy büdöset is. Ugyanis mióta szerinte más sörre tért át, már nincs szaga a termésnek. Egyébként a klubot megérti, hiszen tagadhatatlan, hogy a helyiséget hölgyek is látogatják.. "A nők valószínűleg durvának találják a szellentésemet, de a férfiak jót röhögnek rajta. A feleségem sajnos 7 évvel ezelőtt meghalt, így lehet, hogy azóta kissé megkopott a társasági stílusom".